Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
shinead, a z kim jest na codzien olafek jak jestescie z mezem w pracy?

No i miałam się pochwalić ze Igor wczoraj stawiał pierwsze kroczki samodzielnie ale widać ze się jeszcze boi bo zrobi dwa kroczki i siada ale próbuje dalej a jak to śmiesznie wygląda bo najpierw się "puszcza" stoi jakby czekał czy upadnie jak zobaczy że stoi nadal to się uśmiecha i stawia dwa kroczki po czym siada zadowolony![]()
ale mam nadzieje, że ani sie obejrzymy a nasze pociechy bedą biegały jak szalone po całym mieszkanku 
z moją mamą; mąż codziennie rano ją do nas przywozi, a potem ok. 15 odwozi
Carioca-do końca roku zamierzam zakończyć przygode z karmieniem piersią i też się zastanawiam czy samodzielne spanie i odstawienie od cyca to nie za duża rewolucja, wydaje mi się, że nie powinnam tego robić w jednym czasie, tylko nie wiem od czego zacząć![]()

czesc dziewczyny,
nie jestem zbyt czestym bywalcem na formum, praca mi na to nie pozwala a potem kazda minuta cenna dla Filipa, a przy zasypianiu zasypiamy oboje i tak do rana.
Mam pytanie o "umiejetnosci" maluchow, niestety nie moge nie pracowac i moj szkrab zostaje z tesciowa,
niestey wydaje mi sie ze ona nie za bardzo jest chetna do "uczenia go" albo ja za duzo wymagam.
Ile mi sie uda w weekend go nauczyc tyle staram powtarzac w tygodniu, bo na nowosci nie licze....
Napiszcie prosze co wasze szkraby potrafia. moze z filipem nie jest tak zle:-)

( 12 w drodze) Po prostu szok. Najgorsze jest to, że maleństwo nie pozwala sobie umyć ząbków i górne dwójki mu się robią zażółcone
. Ale jakoś próbujemy walczyć.
u nas odwrotnie- rano lało jak z cebra a teraz słonko świeci i czeka aż Gagulec z maleństwem wyjdzie na spacerekdzis u nas bylo cieplutko i dusznawo, a tweraz sie zachmurzylo i pogrzmiewa. chyba bedzie buuurza![]()
;-)
u nas odwrotnie- rano lało jak z cebra a teraz słonko świeci i czeka aż Gagulec z maleństwem wyjdzie na spacerek;-)
![]()