reklama

Wrześniówkowe mamy

IGORKU GRATULACJE pierwszych kroczków:-):-):-):-)
a jeśli chodzi o picie przez slomke to Mati też potrafi i o dziwo wcale nie musialam mu nic pokazywać zalapal za pierwszym razem:tak::tak::tak:

reklama
hejka!!!

julitka dopiero zasnela na pierwsza drzemke:szok: nie obylo sie bez placzu. noc byla przehlapana, bo chyba po burzliwym wieczornym usypianiu, zaczela sie budzic, marudzic, az w koncu wzielam ja do nas, bo nawet plakala w lozeczku. mysle wiec, czy jest sens zeby usypiala z takim wrzaskiem, skro pozniej emocje zniej wychodza i spac nie moze? juz nie mam sposobu na tego mojego brzdaca:angry:

Słyszałyście, że za dwa lata czeka nas kolejna wymiana dowodów, to jakaś paranoja, niby za darmo, ale samo to stanie w urzędowej kolejce to masakra.

nie slyszalam, wcale sie z tego nie ciesze a to czemu? znow mamy zle?

Trzymam Cię za słowo :laugh2::-p

Ja dziewczyny się żegnam bo nie wiem czy dam radę tutaj zaglądnąć. Mamy spotkanie czercówek 2005 i jak będzie fajnie to zostaniemy aż do poniedziałku :tak: Mam nadzieję że "trzeźwa" przyjadę hehe ;-)

A My kiedy się spotkamy????

etka, udanej imprezki. napisz pozniej gdzie to bylo i jak zorganizowane. fajnie by bylo sie kiedys spotkac:-)

Która ze 4 dni temu dawała linka kubeczka ze słomką. Nie mogę go znaleźc

dziewczyny, a oplaca sie wam zamawiac taka rzecz przez net? mam na mysli koszty. doliczajac przesylke do niewieliej ceny kubka to chyba taniej mzna kupic w markecie. tak przynajmniej mysle:sorry2:

ja nie ejstem w ogole zadowolona z niekapka z canpolu:wściekła/y:ladny mi niekapek jak wiecznie julitka i cala podloga zalana:angry:. cieknie jak tylko moze:crazy: musze sie wlasnie rozejrzec dzis w realu za czyms porzadniejszym:tak: w sumie to nie wiem, czy moja gwaizda zalapie picie ze slomki?

witam sie z rana!!

Donkat-pewnie pisałaś, ale jakoś nie pamiętam, kiedy idziecie na to wesele?? Ja własnie wczoraj dostałam zaproszenie od koleżanki z pracy na 18 października i nie wiem czy pójdziemy:confused: Chodzi o małego, on jeszcze na cycu i beze mnie nie zaśnie.. Mój mąż jest stanowczo na "nie".

Mój Olo mówi kolejne słowo: "buła":-D:szok: Wczoraj jak robiłam kolację, smarując bułki mówiłam, to jest buła, mama robi buły i dałam mu kawałek do rączki żeby sobie poskubał. A on wcinając bułkę mówi "buła mmmmm":-D:-D Codziennie mnie zadziwia ten mój skarb, rozumie bardzo wiele i zaczyna powtarzać wszystko jak papuga.

shienad, ja mam weselicho 27/09. to tez bedzie pierwszy raz julitki z kim s innym w nocy. jednak mam nadziejej, ze moja mama sobie z nia super poradzi(przy okazji rozpiesci:crazy:) i julitka nie bedzie przezywac, ze nas nie ma;-)

gratulacje dla olafka! jak sie rozgadal! siwetnie!:-D

Dzień dobry

Ale fajnie i GRATULUJĘ mój na wszystko mówi " go" no i słynne bum bum na auta rozumieć rozumie bardzo dużo bo jak mówię idź włącz autko , przynieś piłeczkę itd to idzie i to robi ale mówić nic:no: tylko palcem pokazuje co chce. O ełaśnie rzuca piłeczką i krzyczy go go go :rofl2::happy:

No i miałam się pochwalić ze Igor wczoraj stawiał pierwsze kroczki samodzielnie ale widać ze się jeszcze boi bo zrobi dwa kroczki i siada ale próbuje dalej a jak to śmiesznie wygląda bo najpierw się "puszcza" stoi jakby czekał czy upadnie jak zobaczy że stoi nadal to się uśmiecha i stawia dwa kroczki po czym siada zadowolony :-D:-D:-D

nuska , to igor juz po ang mowi?:-D:-D:-D

jescze kilka dni io sie osmieli do biegania po calym domku:tak:

Maminy instynkt jest niezawodny, czasem mamy potrafią lepiej zaradzić niż lekarze i specjaliści.

A ja wybywam weekendowo do teściów, będziemy świętować roczek.
Życzę wszystkim udanego i pogodnego weekendu.

udanej imprezki zycze! pogody ladnej i zeby goscie dopisali:happy:

Witam Mamuśki :)
To może ja też się dołącze, chociaż nie za często tu bywam ale postaram się :) Moj Filipek to istny łobuz, terazma moment na wchodzenie po schodach... masakra przez 24h trzeba miec go na oku bo nie odpusci HiHi. Ale ma dopiero 7 ząbków :( Pozdrawiam serdecznie

Iwoneeczka :)

12065.png

Witam Mamuśki :)
To może ja też się dołącze, chociaż nie za często tu bywam ale postaram się :) Moj Filipek to istny łobuz, terazma moment na wchodzenie po schodach... masakra przez 24h trzeba miec go na oku bo nie odpusci HiHi. Ale ma dopiero 7 ząbków :( Pozdrawiam serdecznie

Iwoneeczka :)

12065.png

iwoneeczka, a czemu nie czesto tu bywasz?
widzisz, ze nasz watek jest otwarty 24h/dobe:-D:-D

Donkat ja próbowałm u nas kupic taki, ale niestety takie NOWOŚCI tutaj jeszcze nie dotarły. Babka sprawdziła i obiecała zadzwonic do przedstawiciela. Kiedy poszłam na drugi dzień i pytam sie o cenę to ona mi odwaliła 34 zł, a ja przed chwilą kupiłam z przesyłka za 26,
Jest różnica

dzien bry...
Bry bry po pada. leje a ja mam ciche dni z J...buuuu:-(
Hrudzia pytałam męża czy słyszał coś o tych Huraganach bo on w pracy ciągle słucha radia i mówił że tak owszem mówili ale teraz juz cisza coś tam się faktycznie działo ale teraz jest juz ok.
Bardzo Ci dziekuje. Jestesmy dobrej mysli. Bardziej przeraza nas wizja 9 godzinnego lotu i zmiany czasu ale damy rade.
No i brawo dla Igorka za samodzielne kroczki!!!!
super że Olafek tak dużo rozumie i papuguje:tak::-Dbo jak tak porównujeOle jak byla w wieku Mateuszka to on jakiś jeszcze malo kumaty jest:-D bo np. jak powiedzialam Oli żeby przyniosla z pokoju pilkę to ona poleciala i przyniosla a Mati patrzy na mnie i pewnie myśli co ta baba ode mnie chce:tak::-Di wiem że większość wrześniątek jest co już tak fajnie wszyztko zrozumieją ale Mati jeszcze niestety nie:no::no::no:
Stas tez nie:no::no::no: Ale nauczyl sie wytykac jezor, 'klapac' ustakmi jak zobaczy ze ja tez tak robie i dzielnie pokazywac ( w koncu:happy:) gdzie mama ma oczko. Juz wiem gdzie heheh:-D:-p
Mati dostał ostatnio wysypki po pampersach i kupiłam huggiesy i po każdej nocy mały jest zasikany po pachy, a przy pampersach to się nie zdarzało.
Ja na huggiesy w Bolandii nie narzekalam a wlasnie na pampersy za uwieranie i sladu na idkach. Ale tu jakies lewe te huggiesy.
Carioca Stasiu umie pić ze słomki???Jak go tego nauczyłaś??
No wlasnie, jak?

Spadam bo moj glodomorek cos chyba glodny.

Ostatnia edycja:
Donkat ja próbowałm u nas kupic taki, ale niestety takie NOWOŚCI tutaj jeszcze nie dotarły. Babka sprawdziła i obiecała zadzwonic do przedstawiciela. Kiedy poszłam na drugi dzień i pytam sie o cenę to ona mi odwaliła 34 zł, a ja przed chwilą kupiłam z przesyłka za 26,
Jest różnica

o cho****, PEWNIE ze jest roznica:szok: myslaalm, ze to ustrojstwo jest troche tansze:sorry2:

chwale sie::::-D
julitka dzis zjadla mleko dopiero o 8 rano, cala noc bez mleka i picia-huuura!!

Monia dziewcynki lepiej łapią, szybciej się rozwijają. Maja w tymwieku co teraz jest Adas znaczniej więcej umiała i kumała. Taki ich natura. Dziewuchy zawsze we wszystkim lepsze.

O mój mały sie obudził i woła: mama

Ostatnia edycja:
reklama
jeśli chodzi o kumanie to mogę się zgodzić ale z rozwoje to Mati o caly miesiąc przegania Ole:tak:
zacząl raczkować jak mial 6 miesięcy a Ola miala 7
wstawal mając 7 miesięcy a Ola miala 8
zaczol chodzić mając 10,5 miesiąca a Ola niecale 12
no i z ząbkami też Ole wyprzezdzil bo pierwszy ząbek wyszedl mu gdy mial niecale 7 miesięcy a Ola miala jakoś 10,5miesiąca:-D:-D:-D:-D
wiem że dzieci nie powinno się porównywać ale...:-p:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry