reklama

Wrześniówkowe mamy

hejka
u mnie na szczęście dzieciaczki śpią już
i mój syńciu tez jest jest z 7 września tylko 2003 heheheh
ja dziś byłam do 20 w pracy i nic mi się ni chce
Agulka możesz podać jeszcze raz linka na to forum od głosowania?, chciałabym sobie poczytać co tam nowego nasmarowały

i ja dziś upolowałam buty do przedszkola dla mojego wielkoludka
białe adasie takie całe skórkowe na allegro jak nowe za 41 zika plus 10 za przesyłkę patrzyłam takie w ralu i okoo 120 zika
ADIDAS oldschool - rozm 34 - SKÓRA - OLDSCHOOL (427837977) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
zawsze mu kupowałam takie zwyczajne halówki albo adidaski ale dla niego to na góra 2 miesiące a na wiosnę kupiłam mu na allegro adidasa też używane i do dziś w dobrym stanie ale to rozmiar 33 i już robią się powoli za małe

reklama
Ok już jestem. Musiałam wyjśc, bo bym niewytrzymała.
Co za chora osoba na tym drugim forum.
DZIĘKI za głosy i wstawiennictwo. Dzielnie walczyłyście o mnie. Kiedy spotykamy się w realu to wszystkim stawiam , aż do upadłego.
Qrcze nagrodą jest jakiś mały upominek a ta walczy, jak Hrudzia napisała o Porshe ( czy jakoś tam).
Ale musiało byc jej łyso jak przeczytała co redakcja napisała.
A w dupie mam to.

Trzymam Cię za słowo :laugh2::-p

Ja dziewczyny się żegnam bo nie wiem czy dam radę tutaj zaglądnąć. Mamy spotkanie czercówek 2005 i jak będzie fajnie to zostaniemy aż do poniedziałku :tak: Mam nadzieję że "trzeźwa" przyjadę hehe ;-)

A My kiedy się spotkamy????

Dobry wieczorek!
Ależ teraz machnę mega posta:

Wiki ma uczulenie na biedronkowe pieluszki i ostatni jedziemy na papmersach bo się okazały najtańsze raz nawet na promocji sztuka wyszła taniej niż te w tesco szok

po długim poszukiwaniu odpowiednich pieluch pozostałam przy pampersach, bo jedna wystarcza na długo, ten materiał absorbujący wilgoć jest megachłonny. Pieluche zmieniam co 4 godziny. WSZYSTKIE inne przesikuje :baffled:

Witam
Wybaczcie ze was wciaz zameczam/zanudzam/molestuje swoimi problemami ale czy w PL telewizji co rusz trabia o tych huraghanach na Karaibach??? Moi starzy bez przerwy wydzwaniaja nazywajac nas debilami. Ponoc ponad polowa Anglikow zrezygnowala z wycieczek w te rejony, i tylko my ( debile) sie tam wybieramy wrrrrr

u nas już powolutku temat cichnie, macie jeszcze 4 dni zagwostki co zrobic, do tego czasu się wyklaruje.

Agulka - ja juz glosowalam. Gdybym mogal kilka razy to klikalabym i klikala:-D A komentarze? Olej to cieplym moczem - jak mawia moj tato:-D:-D

właśnie.

Carioca-a przede mną chyba wisi widmo 3 latka ciągnącego cyca z mamą w łózku:szok: muszę się ostro zabrać za nauke samodzielnego zasypiania, robiłam juz kilka podejść ale oczywiście zabrakło mi zimnej krwi i konsekwencji:sorry2:

A wczoraj mój młody spadł z łóżka:szok:

polecam to samodzielne zasypianie, TO JEST REALNE :tak:
A co do próby latania młodego, no cóż który z naszych malców się jeszcze nie przekonał, że nie potrafi? Mój Staś miał już dwa podejścia, za kazdym razem poleciał na łeb :szok:

Etka specjalnie dla ciebie :-D

we_dwoje_3_4881.jpg

o ja się dosiądę :rofl2:

A ja zaraz się szykuję na MOJE PIERWSZE ZEBRANIE W PRZEDSZKOLU :-)

jak poszło?

tylko dla chlopcow w 'naszym "wieku, to raczej nie mam juz nic. dla troche starszych sa fajne.;-)

ciekawe, a może wklej nam zdjęcia, rozmiary i ceny?

coz tu siebac! ja tak sie w ciazy przyzwyczailam do rozkladania nog przed obcymi facetami (oj, gdyby to moj P czytal):-D:-D:-D ze po porodzie, nie liczas wizyty obowiazkowej, bylam juz kilka razy :-D:-D:-D

w ciąży pokazywałam "jadzię" częściej niż gardło przez całe życie :sorry2:

Właśnie wróciłam niedawno od ginekologa nie było tak źle :-) jestem zdrowa i wszystko jest w porządku a tak sie martwilam :-)

a ja tez bylam dzis u gina i tez wszystko ok :-)

ja tylko na chwilkę bo oglądam ,,Nigdy w życiu" :tak:chyba 3 albo 4 raz :-D
wlaśnie przed chwilą zjadlam pyszną i ,,dietetyczną" kolacyjkę- hot -doga i hamburgera:-Dnie ma to jak zdrowe odżywianie:-p
Agulka te na tzm forum to chzba jakies psychiczne sa:tak:nie przejmuj sie jakimis obcymi babami;-)
Klavell WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!
Hurda nie dyiw si rodzicom wkoncu martwia sie o was to zrozumiale ty tez bys sie martwila o Stasia:tak:
WITAM nowa mamusie:tak::-)no i kolejny Mateuszek:tak:SUPER :-)
Ok spadam bo film leci no i mezus sie jakos dyiwnie mily robi pewnie na cos liczy...:-p

Moja Zuzinka już słodko śpi, dzisiaj znowu dała mi popalić mała złośnica. Wasze dzieci też walą głową w ścianę i podłogę jak się zdenerwują:dry: .... czasami jestem normalnie bezsilna :-( ale jak to mówi moja teściowa, że Zuzia to 2 w 1 i w sumie ma rację, bo my to trochę też nerwusy jestesmy hihi;-)

Nie bynajmniej na razie.

po długim poszukiwaniu odpowiednich pieluch pozostałam przy pampersach, bo jedna wystarcza na długo, ten materiał absorbujący wilgoć jest megachłonny. Pieluche zmieniam co 4 godziny. WSZYSTKIE inne przesikuje :baffled:

ja od początku jestem wierna pampersom kiedyś jeszcze próbowałam huggiesów ale jednak wygrały pampersy.

Hrudzia
pytałam męża czy słyszał coś o tych Huraganach bo on w pracy ciągle słucha radia i mówił że tak owszem mówili ale teraz juz cisza coś tam się faktycznie działo ale teraz jest juz ok.

kochane to nie jest normalne tyle naprodukować w jeden dzień:-):-)
pół godziny czytalam...
Julia ma już uszka przekłute, dzielna zapłakała dopiero przy drugim:happy:
tylko tak sie zastanawiam czy te kolczyki jej nie przeszkadzaja, bo narazie ma lecznicze no i te sztyfty z tyłu są dość duże:sorry2:

A wczoraj mój młody spadł z łóżka:szok: Jestem zła na siebie:wściekła/y: :wściekła/y:Durna c**a pobiegłam po pampersa do łazienki, bo zapomniałam i myślałam, że Olo zajęty zabawką przez tą sekundę nic nie zrobi. Biegnę z powrotem i słyszę huk, wzięłam go szybko na ręce, a biedaczek aż nie mógł przez chwilkę oddychać, taki płacz bez głosu, szok!! Szybko go poklepałam po pleckach i zaczął tak mocno płakać, a ja razem z nim, a ręce to tak mi latały jak w delirce.. Na szczęście ma tylko malutkiego siniaczka na policzku, bo spadł na panele i nic niepokojącego nie zauwazyłam już potem.. Ehhhh... niegdy więcej nie zostawię go choćby na sekundę:zawstydzona/y::-( ale mam wyrzuty..

mi Julia spadła jak miała 5m ale byłam zła na siebie:crazy::crazy::crazy: wiec doskonale Cię rozumiem... najważniejsze ze nic mu sie nie stalo, jeszcze nie jeden upadek przed nami...

AGULA ja właśnie dla tego nie lubie konkursów zwłaszcza z dziecmi- to smutne ze matki potrafią się tak zachowywać:-(

WITAM nowe koleżanki :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry