reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A Adaś właśnie usypia, wstał przed 6.

Mam takie pytanie.

Jakie modne są buty tej jesieni. Czas juz kupic jakieś. ale nie mam pojecia jakie?

Ostatnia edycja:
Cześc dziewczynki. Witam sie z pracy.Juz po imprezie i powiem wam szczerze, ze wieczorem jak juzwszyscy poszli odczułam taka ulgę, ze hohohohOgólnie impreza wyszła całkiem nieźle, niby "szwagier" przyczynił sieprzez chwiledo krzywego klimatu w domu, ale dyplomatycznie go wszystcy olali i mam nadzieję, ze teściowo mocno psów na mnie nie wiesza- a jeżeli tak to mam juz to głęboko w posiedzeniu.MAleństwo zachowywało sie prawie wzorowo i wieczorem mi głowa pękała od śmiechu i pisku maluszka:) Ponad to, prezenty trafione - tak jak lubie- praktyczne- nie grozi im rzucenie w kąt- co mnie cieszy bardzo.Jedzonka zostało z umiarem- miesko bedzie dzisiaj na obiadek, ciasto i lody na deserek. NAjbardziej siecieszę, ze wyszedł mi super sernik- dosc że robiłąm pierwszy raz z przepisu znalezionego na necie to na dokładkę pomyliłam cukier puder z maka ziemniaczaną:). Aloe wyszedł pyszny i to jako jedyne ciasto zniknęło calkowicie-hihihih. Później moze uda mi sie wkleic jakieś zdjecie- choc uważam że nie ma jakiejs fajnej fotki bo z mojego M to taki fotograf jak z koziej dupy trąba.A i pierwsze co wyciagnał mały to kluczyki ( zgapiłam po Justynie). NAjpierw zaczepił palcem o ksiazeczke ale zakończył na kluczykach, a póxniej próbował łapać jeszcze nóż- jakiś kierowca killer mi rosnie-buu.

I ja jestem :)

Majandra, AsiaKC - płytki wyślę dzisiaj, juz spakowane.
Gagulec - gratuluje udanej imprezy i ciekawa jestem tego sernika :)
Agulka - ja tam trendseterką nie jestem, ale w sklepach wyraźny podział na dwa fronty: na szaro-białą starszą ciotkę, buty i torebki jak z lat 20tych XX wieku oraz na odjazdowy misz-masz lat 80tych :)
Ja osobiście opowiedziałam się za ciotką i kupiłam sobie buty podobne do tych, ktore przed wojną nosiła moja babcia :)

reklama
Cześć dziewczyny miałam bardzo ciężką noc bo Zuzol nie chciał spać nie wiem co jej się ostatnio dzieje (podejrzewam oczywiście zęby :dry:) i wstałam dopiero przed chwilą :szok: na szczęście o 8 przyszła niania bo dziecko musiało by się bawić samo w łóżeczku :rofl2:bo mama byłaby nie przytomna
idę za chwilę na tę rozmowę więc trzymajcie kciuki trochę się denerwuję ...
Gugulec to umieść przepis na wątku z jedzeniem chociaż ja mam jeden wypróbowany przepis na sernik i raczej w tej kwestii jestem konserwatywna ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry