reklama

Wrześniówkowe mamy

Co do wyginięcia forum :no: nie to nie możliwe ja np jestem cały czas tyko ostatnio miałam chwilowe przerwy w dostawie netu dwa razy w tym tygodniu ale muszę przyznać że neostrada działa niezawodnie zgłaszasz problem i szybciutko go usuwają :-):-) Duży "+" dla nich
A do tego dzisiaj potwornie bolała mnie głowa i dopiero mi lepiej. buu
no i nasza forumowa gaduła też wróci z tej Jamajki w końcu :-):-):-)
Tylko nie wiem co będzie ze mną czy po powrocie do pracy będę miała jeszcze siłę na BB :-( ale mam nadzieje że tak w końcu tyle mam pracuje a jednak tu zagląda np Tygrysek Shinead i jeszcze kilka innych więc chyba dam radę :happy::rofl2::-D

reklama
hejka
mało czasu dla siebie a co do piero na kompa mam, jesień przyszła trzeba w ogrodzie sprzątać przed zimą warzywka i owocki powoli, dodatkowo mam tyły w sprawa ubraniowych tzn zapuściłam się i mam 3 pralki do posegregowania tzn musze te ciuchy poprzeglądać pod kątem za małe lub zniszczone i poukładać każdemu od nowa w szafach itp itd buuu nie lubię

Mnie jutro czeka zbieranie winogron bo przyjedzie teść i będziemy się zastanawiać co dalej z nimi robić na szczęście przychodzi niania do Zuzi na prawdę podziwiam Cię jak dajesz sobie radę z praca dwójką dzieci i jeszcze dom przetwory itd :szok:

To wy też wylatujecie we środę my też (mam nadzieję) bo Igorek złapał katarek i nie wiem co się z tego wykluje :-(:-(więc nasze wakacje stanęły pod wielkim znakiem zapytania:confused: ale wciąż jestem dobrej myśli syropek z cecbuli podajemy czosnek w sypialni rozłożony (żaden wampir nas dziś nie nawiedzi ;-))

U nas nie obyło się bez Erespalu itd ale na szczęście jest już dobrze

Jeżeli chodzi o pracę to po wielogodzinnym biciu się z myślami postanowiłam że jednak nie zostanę biurwą a spróbuję jednak czegoś co choć trochę ma wspólnego z moimi studiami czyli psychologią zdaję sobie sprawę że na początku (jeżeli oczywiście w ogóle uda mi się coś załatwić ) będzie to jakaś ciężka praca na głodowej pensji pewnie w jakiejś świetlicy albo coś w tym rodzaju ale jestem ambitna i na pewno uda mi się zrealizować swoje a marzenia (od wczoraj powtarzam sobie to przynajmniej 10 razy dziennie i może kiedyś w to uwierzę :-D)
a do tego potrzebne jest doświadczenie a gdzieś muszę je zdobyć

I tak trzymaj :-)

Wino to obowiązkowo z teściem mamy małą fabryczkę ;-)ale winogron jest tyle że można jeszcze coś z nich zrobić

A to co innego :-)

Wiecie co zamówiłam pareo2 szt w czwartek przez allegro wysłałam pieniążki od razu po zakupie i w piątek wieczorem oni twierdzą że nie dostali pieniążków i nie wyślą mi towaru nie było by w tym nic dziwnego gdybym wysłała pieniążki na poczcie ale zrobiłam przelew w domu i to z konta w mbanku na konto w mbanku więc wydaje mi się że powinny dotrzeć bez problemu myślicie że może to tak długo trwać????? Bo ja myślę że ściemniają bo zapomnieli wysłać a ja prosiłam o szybką dostawę :-(.
A tak w ogóle to jak wyślą je w poniedziałek to przyjdą jak ja juz będę na urlopie i nie będą mi już potrzebne :-(:rofl2: chyba że będę w zimę w sypialni paradować przed mężem w samym pareo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry