reklama

Wrześniówkowe mamy

nie ogladam, bo nie mam na czym -hahaha!

niunia spi, wymordowana po imprezie
P oglada film na laptopie
a ja siedze na kompie, szukam suwaczka, zeby zmienic niuni, bo ten juz nie dziala

reklama
A ja dodaję do tej cebuli pokrojonej w kostkę ,ząbek czosnku i miód i teraz pijemy go we trójkę (ja i dzieci). One to wprost uwielbiają :tak:

My po imprezie,która była udana. Fajne prezenty,bo takie jak chciałam (tego co mi brakowało) i dostał kasę. Ale chodzików-pchaczów mamy aż 4 (takie jeżdżące), więc mu chyba kupię wywrotkę z WADERA taką dużą i garaż :tak:

U mnie bez zmian. M dalej twierdzi, ze nie pali, ze byl glupi i wogole bla bla bla. A ja juz nie mam sil, zeby znow czekac na kolejna jego wpadke. Jest milusi i udaje niewiniatko teraz. Ah zobaczymy

Ja taki syrop robie na oko, tzn kroje z 2-3 cebule i zasypuje paroma lyzkami cukru, zakrecam i trzymam taki w lodowce przez 3 dni. Potem robie swiezy.

moj P tez smarka. on to kicha jak wsciekly i cieknie mu z nosa.
na katar dla doroslych dobre są tabletki AKATAR:tak:na ok 8 godzin ma się z nim spokój:-)

Oglądacie może "Mam talent". Ja jestem pod wrażeniem tych dwóch chłopaków akrobatów.
Oki spadam do J się przytulic. Miłego wieczoru i chyba wygram ten konkurs. Oj żebym nie zapeszyła. Do jutra.
my też oglądaliśmy ten program i bardzo nam się spodobal:tak:a ci akrobaci to naprawde byli świetni:tak::-)

a my dziś idziemy do teściów na odpust więc mam dziśwolne od gotowania:tak:i zaś pojem samych smakolyków:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry