Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedyś to żeby dotrzeć do końca to ok . 30 min czytalo się zaleglości
a teraz wystarczy minutka

Pewnie wygrzewa sie na plaży i pije drinki z parasolką
ach super się ma a my tymczasem marźniemy bo u nas bylo dziś jakoś 5 stopni
takiej to dobrze...:-)
a chodzilo o to że impreza miala byc w tym dniu co mamy msze w kościele a tu mi wczoraj teściowa dzwoni i okazalo się że brat D czyli chrzestny malego dostal skierowanie do sanatorium i 28.09 musi się już tam stawic a siostra D z mężem i dziećmi jadą na 3 dniową wycieczkę akurat też w tym terminie co jest roczek no i byl problem bo z mojej strony szwagierka z bratrem mieli już zalatwione urlopy na 28 a zmienic już nie umieją bo mają takiego porąbanego szefa że im tego nie przeloży na inny termin
no i już mieliśmy to robic na 2 razy ale dzwonilam do szwagierki i powiedziala mi że przyjadą za tydzień tak jak będą wszyscy że chociaż na chwile ale przyjadą
:-):-)
;-)
;-)Witam ja tylko na chwilkę nie miałam wczoraj netu i będę musiała dzisiaj nadrobić wczorajszy dzień.
Ale na początek pytanie do Agulki jak się robi ten syrop z cebuli bo muszę wiedzieć w razie co, bo mały ma katar a mamy lecieć na urlop w środę i staję na głowie żeby nic z tego katarku się nie wytworzyło. A i wiem że pisałyście coś o czosnku ??? Ma go pokroić na kawałki i postawić przy łóżeczku ???Czy jak???

żebym się nie zaziębiła :-) a zimno się zrobiło brrrr jesień ciągnie do nas pełną parą . No teraz to może mnie odwiedzić "perfekcyjna pani domu" z tą swoją białą rękawiczką.