reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z ranka :)

Agusia no ja na Twoim miejscu polozyla bym sie razem z nimi :)
Bardzo chętnie i nawt miałam taki plan, ale Majuśka jest takaż że za rzadne skarby w dzień nie usnie, kiedys usnęła, ale miała 41 gorączki, taka juz jest.
Ona mi nie spi w dzień od kiedy miała 1 i 4 m-ce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tygrysku nie chwaliłaś się, że macie nowego pieska, a może cos przeoczyłam.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z rana!Znowu dzisiaj w pracy:-( a mam takiego lenia że nie wiem jak tu do 22 wytrzymam. Mała na szczęście zdrowa tylko ja jakoś z tym kaszlem poradzić sobie nie mogę.

Agulka płaszczyk super. Daj znać jak przyjdzie czy faktycznie taki fajny jak na zdjęciu.

Atru współczuję atmosfery w pracy. Ja jak wróciłam to też nie było zaciekawie a skończyło się na tym że szef nie wytrzymał i wywalił dwie i atmosfera się oczyściła.

Witam się i ja. Maciuś dopiero teraz zasypia. Mam nadzieję. Pobudka jak zwykle o 6, ale zauważyłam ostatnio, że gdyby mąż nie musiał o 6 wstawać, to Maciuś chyba by pospał dłużej. Ja jakaś śpiąca dziś. Pogoda taka usypiająca. Piję już 2 kawę, ale czuję, że ja też się położę i może zdrzemnę chwilę.

p.s. kolorek i czcionka na rozweselenie:-):tak:, bo ta pogoda mnie dobija:-(

Witam sie z rana.
Mój dawny synuś wrócił , miłam dobrze przez dwa dni. Dziś obudził sie po2 i WOŁAŁ mleka a na dobre wstał o 4:50. Teraz odsypia.
Maja dziś została w domku, bo wróciła z przedszkola wczoraj z gorączką, a i mały dziś ze 20 razy kichał.
Muszę ja przetrzymać i wyleczyć, bo w następną niedzielę jest wycieczka dla dzieci ( z rodzicami) do Biskupina, Szwecji, itp. A jak będzie padać, to do Bydgoszczy na ogromny plac zabaw pod dachem.
Na tym placu zabaw w Bydgoszczy to super jest:tak:
Poza tym ziewająco się witam
Młody szalał do 23,a później przebudzał się. Koniecznie chciał na ręce,ale jak zasnął to nie dał się położyć do łóżeczka tylko ryk niesamowity był.O 5 udało mi się go prezłożyć bez problemu. Teraz wypił mleko i lelka się z poduchą. Nie powinnam dać mu odsypiać:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry