reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat, cieszysz się? Co teraz? Ma już jakieś namiary na nową pracę?

W mojego synka wstąpił diabeł:wściekła/y::szok: Nerwus się zrobił okropny. Uwielbia tego "Kota w worku" i jak mu nie dam lub zabiorę to histeria nie z tej ziemi. Nie do opanowania:no:

reklama
Dzien dobry BaBoniascie :-)
witam:-)
chyba coś mnie bierze bo zaczyna mnie boleć gardlo i leci mi katar:baffled:a pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi:sorry2:
Monia - zdrowka zycze...cos chyba za czesto chorujesz:baffled:

witajcie kobietki!!

P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma:happy2:
Nie jestem na bierzaco...ale i tak przykre sa takie wiesci. Powodzenia!

A co u nas? Ja wysiadam hehehe Nie wyrabiam z moim nadruchliwym maluchem. Ale pewnie wasze bable tez takie sa. I niestety kalpsy sie posypaly kilka razy i OPR od mamy tez. Przykro mi z tego powodu ale on udaje ze nie slyszy choc dobrze wie co to znaczy ,nie wolno,:wściekła/y:Jest bardzo nieznosny i nerwowy. Po 'Niezniszczalnym' slad zaginal niestety.

I pytanko:confused:...Czy wyjmowane 2 szczebelki z lozeczka maja jakas wartosc pedagogiczna? Zeby np maluch nauczyl sie sam wychodzic lub jakies przeslanie wolnosciowe:cool2:;-)? Ja nie mam zamiaru mu ich wyjmowac bo to jedyne miejsce gdzie moge go na siekunde uziemic:-D...ale moze one sa jakos potrzebne?

Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!

Najlepszy jest tran. Ostatnio tu o nim rozmawiałyśmy.
Nam lekarka powiedział,że lepiej witaminki jakieś. Mamy CebionMulti.

Justyna snilas mi sie dzisiaaj:happy2:
Ooo, ciekawe... A mi dzisiaj się śnił mój ojciec i babcia(nie żyją) i że miała robaka na stopie:-D:shocked2: i mój były-romansowy.... Rozmarzyłam się:zawstydzona/y:

witajcie kobietki!!

P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma:happy2:
To na pewno się cieszysz,ale jaka jest alternatywa?

A co u nas? Ja wysiadam hehehe Nie wyrabiam z moim nadruchliwym maluchem. Ale pewnie wasze bable tez takie sa. I niestety kalpsy sie posypaly kilka razy i OPR od mamy tez. Przykro mi z tego powodu ale on udaje ze nie slyszy choc dobrze wie co to znaczy ,nie wolno,:wściekła/y:Jest bardzo nieznosny i nerwowy. Po 'Niezniszczalnym' slad zaginal niestety.

I pytanko:confused:...Czy wyjmowane 2 szczebelki z lozeczka maja jakas wartosc pedagogiczna? Zeby np maluch nauczyl sie sam wychodzic lub jakies przeslanie wolnosciowe:cool2:;-)? Ja nie mam zamiaru mu ich wyjmowac bo to jedyne miejsce gdzie moge go na siekunde uziemic:-D...ale moze one sa jakos potrzebne?

Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!
Szczebelki są. I na razie niech sobie będą. Wyjmę je dopiero jak mały zacznie kombinować z wychodzeniem górą.
jeśli chodzi o klapsy i krzyki na maluchów to mi też się zdarzyło. Tylko jestem zdania,że lepiej krzyknąć niż klapnąć. Podniesiony głos prędzej zrozumieją niż te klapsy w dupkę,czy po łapkach. Klapsa i tak nie rozumieją, będą czuły się skrzywdzone i tyle. Wiem,że czasami tak nerwy biorą górę,że się klapnie,bo już brak sił na tych nicponi,ale to chyba bardziej jest ulżenie sobie niż ukaranie.
Oczywiście wiem,że żadna z Was nie bije swojego dziecka.

My juz po szczepieniu.Jednak zaszczepili.Jeszcze jedno za miesiac i spokoj na dluzej:cool2:
Luandzia dajesz cebion i tran sama czy lekar zalecil?.Bo w tych preparatach jest wit A ktora sie dubluje.A ponoc w nadmiarze szkodzi.
Justyna no moj sen z Toba tez byl romansowy;-)Snilo mi sie ze odbilas mi chopaka:shocked2::baffled:
I jeszcze kiedys mi sie Hrudzia snila ze siedzialysmy w ednej lawce w szkole:cool2::happy2::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry