Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monia - zdrowka zycze...cos chyba za czesto chorujeszwitam:-)
chyba coś mnie bierze bo zaczyna mnie boleć gardlo i leci mi katara pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi
![]()

Nie jestem na bierzaco...ale i tak przykre sa takie wiesci. Powodzenia!witajcie kobietki!!
P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma![]()
Jest bardzo nieznosny i nerwowy. Po 'Niezniszczalnym' slad zaginal niestety.
...Czy wyjmowane 2 szczebelki z lozeczka maja jakas wartosc pedagogiczna? Zeby np maluch nauczyl sie sam wychodzic lub jakies przeslanie wolnosciowe
;-)? Ja nie mam zamiaru mu ich wyjmowac bo to jedyne miejsce gdzie moge go na siekunde uziemic
...ale moze one sa jakos potrzebne?Nam lekarka powiedział,że lepiej witaminki jakieś. Mamy CebionMulti.Najlepszy jest tran. Ostatnio tu o nim rozmawiałyśmy.
Ooo, ciekawe... A mi dzisiaj się śnił mój ojciec i babcia(nie żyją) i że miała robaka na stopieJustyna snilas mi sie dzisiaaj![]()

i mój były-romansowy.... Rozmarzyłam się
To na pewno się cieszysz,ale jaka jest alternatywa?witajcie kobietki!!
P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma![]()
Szczebelki są. I na razie niech sobie będą. Wyjmę je dopiero jak mały zacznie kombinować z wychodzeniem górą.A co u nas? Ja wysiadam hehehe Nie wyrabiam z moim nadruchliwym maluchem. Ale pewnie wasze bable tez takie sa. I niestety kalpsy sie posypaly kilka razy i OPR od mamy tez. Przykro mi z tego powodu ale on udaje ze nie slyszy choc dobrze wie co to znaczy ,nie wolno,Jest bardzo nieznosny i nerwowy. Po 'Niezniszczalnym' slad zaginal niestety.
I pytanko...Czy wyjmowane 2 szczebelki z lozeczka maja jakas wartosc pedagogiczna? Zeby np maluch nauczyl sie sam wychodzic lub jakies przeslanie wolnosciowe
;-)? Ja nie mam zamiaru mu ich wyjmowac bo to jedyne miejsce gdzie moge go na siekunde uziemic
...ale moze one sa jakos potrzebne?
Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!

:-)AleżJustyna no moj sen z Toba tez byl romansowy;-)Snilo mi sie ze odbilas mi chopaka![]()
ja nie z takich
zasada jeśli chodzi o facetów i przyjaźń damsko-damską;-) NIE RUSZAĆ FACETA KUMPELI (bez róznicy czy obecnego,czy byłego). A kiedyś moja już była przyjaciółka tak zrobiła. No i jest moją byłą