reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam, witam :tak:
Witam
Stare wrześniówki to mnie jeszcze pamiętają. Nie pisałam bo odkąd sie wyprowadziłam od rodziców nie mam dostępu do kompa i netu ale już niedługo w przyszłym tygodniu się to zmieni wtedy napiszę więcej. U nas wszystko ok Weronisia chodzi już od 10 miesiąca i jest straszna rozrabiara. Roczek już za nami jak ten czas leci. Ja jestem dalej w domku w córcią - wychowawczy. Nie jest źle. Nic dziewczynki pozdrawiam wszystkie odezwę się w przyszłym tygodniu wtedy może wkleję jakieś zdjęcia mojego skarbu. Pa
Agacis, pewnie że pamiętamy:tak: Zawsze z otwartymi rękami przyjmujemy córy marnotrawne:-D

Atru hop hop ? jak tam u Ciebie? wpadłaś już w rytm po powrocie do pracy ?
U mnie jeszcze daleko do wpadnięcia w rytm:baffled: Ale już powolutku załapuję o co kaman i układam sobie wszystko w głowie. Jutro przyjeżdża do nas dyrekcja, a ja nie mam pojęcia po co?:confused::no: Mam nadzieję, że nie po to, żeby mi podziękować za współpracę:baffled::confused:

Dzień dobry a raczej dobry wieczór

witajcie kobietki!!

P zrezygnowl z tej posranej pracy i w niedziele jedziemy na kilka dni do UK, zeby ostatecznie rozliczyl sie z firma:happy2:

No i dobrze może teraz poszuka coś co będzie Wam bardziej odpowiadać

D

Zaczynam szukac zlobka dla Staska. Poki co musze zrobic rekonesans czy w ogole sa miejsca i czy w ogole odpowiadaja mi warunki. A jak cos znajde to zaczynam szukac pracy. I bardzo mnie to cieszy!!!!
Do pozniej, laski - spadam na zakupy zapelnic lodowke!

i bardzo dobrze robisz :tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki

A co do szczebelek to ja na razie nie wyciągam wolę żeby nie wiedział że tak można bynajmniej na chwilę obecną:-p:tak::tak:

1/Nam lekarka powiedział,że lepiej witaminki jakieś. Mamy CebionMulti.

Ooo, ciekawe... A mi dzisiaj się śnił mój ojciec i babcia(nie żyją) i że miała robaka na stopie:-D:shocked2:2/ i mój były-romansowy.... Rozmarzyłam się:zawstydzona/y:

.
1/ mi tak samo mówiła nawet skręciła nosem jak pytałam o tran niby za wcześnie ja podaję cebion a teraz mam juvit niby ten sam skład co cebion a o połowę tańszy
2/Oj coś on Ci siedzi w tej główce:-):-)

Ja kupuje co akurat jest w aptece: cebion multi, juvit, vibovit junior. Mają bardzo podobne składy raz taki, raz taki.

:tak::tak:

Witam, witam :tak:

Agacis, pewnie że pamiętamy:tak: Zawsze z otwartymi rękami przyjmujemy córy marnotrawne:-D

U mnie jeszcze daleko do wpadnięcia w rytm:baffled: Ale już powolutku załapuję o co kaman i układam sobie wszystko w głowie. Jutro przyjeżdża do nas dyrekcja, a ja nie mam pojęcia po co?:confused::no: Mam nadzieję, że nie po to, żeby mi podziękować za współpracę:baffled::confused:

no nie myśl tak nawet bo to faktycznie nie było by za ciekawie ledwo co się oswajasz z myślą powrotu a tu takie coś nie to nie możliwe trzymam kciuki aby przyjechali powiadomić Was o podwyżce:tak: o to by było super.

Dobry wieczor
Mala dostala rozwolnienia zrobila juz 3 luzne kupki:baffled:Mam nadzieje ze to nie po szczepieniu:confused:
Atruu bedziecie mieli wizytacje ale napewno nie z Twojego powodu:-)O wypowiedzenie sie nie martw.
Nuska jak samopoczucie to juz tydzien przepracowalas:cool2:i Atruu tez:cool2:

Młody dzisiaj był tak padnięty że jak wyszłam zrobić mleczko i wróciłam to on już spał:happy2: ale podałam mu butelkę i wypił wszystko przez sen:szok::-)

Dobry wieczor
Mala dostala rozwolnienia zrobila juz 3 luzne kupki:baffled:Mam nadzieje ze to nie po szczepieniu:confused:
Atruu bedziecie mieli wizytacje ale napewno nie z Twojego powodu:-)O wypowiedzenie sie nie martw.
Nuska jak samopoczucie to juz tydzien przepracowalas:cool2:i Atruu tez:cool2:

A masz może w domku probiotyki ? Warto dać małej przy rozwolnieniu.

A samopoczucie ok nie jest aż tak źle na razie choć dzisiaj nie chciało mi się wstawać z ciepłego łóżeczka brrr no i troszkę jestem zazdrosna że mały tak biegnie do babci :-(ale z drugiej strony bardzo się cieszę że mały ma taki kontakt z moją mamą gorzej by było gdyby bardzo płakał że musi zostać z babcią. Myślę że wtedy byłoby mi jeszcze ciężej a tak jestem spokojna że mu jest tam dobrze. No i jak wracam po niego to się bardzo cieszy że już jestem, chce mi wtedy wszystko pokazać i nawija po swojemu a nawet dzisiaj pokazał mi rybkę (babcia ma taką rybkę na kafelkach w łazience) i mały mi ją pokazywał i mówił "bka" "bka" babcia twierdzi że on mówi rybka :-D:-D
No i szybciej jestem zmęczona bo oprócz pracy jest jeszcze masa obowiązków w domku , które wykonuje jak mały chodzi spać, bo jak wracam z pracy to staram się ten czas poświęcić małemu, ale powoli wpadam w rytm i jakoś udaje mi sie to połączyć no ale jak tu dłużej posiedzę to moje pranie wyjdzie z pralki:-D:-D:-D i nici z mojej organizacji więc dobrej nocki zyczę pa pa

Cześć dziewczyny. U mnie już mały lula- jak nigdy śpi od 18:30 -oczywiście z przerwami na cyca bo albo go telefon obudził, albo ojciec szeptał mu nad uchem i mały nie mógł twardo zasnąć. Ciekawa jestem jak będzie w nocy i do której godziny pośpi rano.
Ja tylko pokrótce: Monia miałam ankietę taka sama jak ty.
Donkat- przymusowe wakacje też czasem bywają fajne
Hruda- powodzenia i pamiętaj że teraz może być już tylko lepiej.
My dajemy wit D i wit C-nic więcej (Devikap i Cevikap)

Atru niedoczekanie Twoje, do roboty i nie myśl, że będziesz na bezrobotnym.

U na spokój, sprzedałam dziś gryzaczki po dzieciach i zarobiłam parę groszy.( 25zł) Zawsze coś.

Nuska jeszcze tydzień i harmonogram będzie opanowany do perfekcji, więc i znajdziesz więcej czasu i dla nas. A tak na poważnie to dasz radę, kwestia czasu na ogarnięcie wszystkiego.
Igorek i tak najbardziej na świecie kocha swoją mamusię.

reklama
C
Ja tylko pokrótce: Monia miałam ankietę taka sama jak ty.
a dostalaś jeszcze jakąś bo ja nie:-(:no:

witam się wieczorową porą
jakaś jestem smutna bo poznalam ostatnio tu taką dziewczynę jest w moim wieku czyli ma 24 lata i 3 dzieci najstarsza dziewczynka ma 7lat potem mlodsza ma 3 latka i chlopczyk w z tego samego roku co nasze dzieci tylko z sierpnia bardzo fajna dziewczyna no i dziś mi powiedziala że tydzień temu mąż od niej odszedl (do mamusi) zostawil ją z trójką dzieci bez środków do życia.Jeszcze jak wychodzil to zakręcil jej w bojlerze cieplą wode i 3 dni biedna byla bez cieplej wody i chodzila dzieci kompać do babci(mieszka w domu naprzeciwko niej) no i gdy ona go prosila żeby przyjechal to naprawić to on się nie zgodzil:no::wściekła/y:wogóle nie dzwoni do dzieci , nie interesuje się nimi a dzieci nawet za nim nie tęsknią:-(strasznie mi jej szkoda bo naprawde bardzo fajna z niej dziewczyna ale dla jej męża bardziej liczy się zdanie mamusi niż żony:-(:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry