reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wiecie co. Tak myslę o jesiennych porządkach na podwórku, że aż zachciało mi się ogniska z pieczonymi ziemniaczkami.
Chyba w sobotę cos wykombinujemy.
Pycha. Ja nie mam gdzie ogniska zrobić. A grill to nie ognisko:-(

A my jutro mamy szczepienie a mala ma gila po pas i juz sama nie wiem co robic.
Mateusz ostatnio był obsmarkany i szczepiła go babka,bo powiedziała,że nic nie słyszy.

Witam wieczorowo...
Niestety wiele nie popisze bo padam na pysk. Ledwie udalo mi sie wprowadzic z powrotem do domku...poukladac klamoty i ogarnac wszystko.
Tesknilam za wami, bardzo mi was brakowalo. Mialam tyle pytan ale wszytskie jakos uciekly mi z pamieci...postaram sie na dniach wkrecic znowu w kierat BB.
Mam nadzieje ze u was wszytsko git. Stachulec lobuzuje, smiga po domu i nie ma rzeczy nie do zdobycia. Jest niesforny i bardzo nerwowy. Jak upada to nawet nie jeknie ale sprobuj mu coz zabrac albo zabronic - pisk i histeria lacznie w tupaniem :wściekła/y::baffled:No i lipa wciaz jest z mowieniem i slynnym ma-ma, az zaczynam sie niepokoic...Mam jednak ze nie jestem odosobniona.
Pewnie,że nie jesteś sama. Ja też boleję nad tym,że mój kochany synuś, wyrośnięty na maminym cycku mówi tata, piszczy na jego widok i gdyby tego było mało to jeszcze daje mu buzi bez problemu. Ba, daje mu buzi nawet jak mama błaga,żeby jej dał. To jest rozpacz:wściekła/y:
dzisiaj przyjechała od mamy, podczytywałam Was,ale nie chciało mi się pisać.
Dostałam dzisiaj katalog BonPrix Zima i potrzebowałbym z 500 żeby być zadowoloną.

Temat kapci na ruszcie :) Stasio chodzi w skarpeto-kapciach, takich skarpetach z doszywaną podeszwą. Z tego co mi wiadomo to kapcie domowe nie powinny usztywniać kostki i nie powinno się samemu decydowac dla dziecka na buty ortopedyczne, a juz zwłaszcza jesli nie ma potrzeby.

Mam pytanko z innej beczki, skonczyl nam sie Cebion Multi, zastanawiam się czy kupic nową buteleczkę czy może coś innego. Co stosujecie?

Cześć wszystkim. Majnadra my myślałam, że będę pierwsza,

W nocy mielismy chodzenie po łóżku i gadanie przez godzinkę..
Mały gdzies za niecałą godzinkę pójdzie palulu i ja razem z nim.

Ostatnia edycja:
witam:-)
my mieliśmy dziś spokojną nockę, maly obudzil się tylko 1:-)chyba już te lużeczko zostanie w pokoiku dziecięcym bo jest lepiej niż się spodziewalam no i pospalam dziś do 7.40:tak:
chyba coś mnie bierze bo zaczyna mnie boleć gardlo i leci mi katar:baffled:a pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi:sorry2:
dobra lece zobaczyć czy są jakieś ankiety bo wczoraj nie bylo ani jednej:no:
aha no i prosimy o glosiki na Mateuszka:tak:;-):-)

I ja sie witam z kawka.
U nas nocka cudowna:-)Mala przespala ciagiem 12 godz.:szok::szok::szok:Na wieczor dalam jej kaszke BoboVita smaczny sen i moze po tym:confused:
Zaraz uciekamy do szkoly a na 11 szczepienie.
Justyna snilas mi sie dzisiaaj:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry