A to cwaniaczek jeden na słodycze Cię "wziął"Nuska nie nakrzyczalam na Chlopa bo w sumie kazdemu moglo sie trafic.Ale jak wrocil z pracy to ze smakolykami dla nas wszystkich:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to cwaniaczek jeden na słodycze Cię "wziął"Nuska nie nakrzyczalam na Chlopa bo w sumie kazdemu moglo sie trafic.Ale jak wrocil z pracy to ze smakolykami dla nas wszystkich:-)

Pycha. Ja nie mam gdzie ogniska zrobić. A grill to nie ognisko:-(Wiecie co. Tak myslę o jesiennych porządkach na podwórku, że aż zachciało mi się ogniska z pieczonymi ziemniaczkami.
Chyba w sobotę cos wykombinujemy.
Mateusz ostatnio był obsmarkany i szczepiła go babka,bo powiedziała,że nic nie słyszy.A my jutro mamy szczepienie a mala ma gila po pas i juz sama nie wiem co robic.
Pewnie,że nie jesteś sama. Ja też boleję nad tym,że mój kochany synuś, wyrośnięty na maminym cycku mówi tata, piszczy na jego widok i gdyby tego było mało to jeszcze daje mu buzi bez problemu. Ba, daje mu buzi nawet jak mama błaga,żeby jej dał. To jest rozpaczWitam wieczorowo...
Niestety wiele nie popisze bo padam na pysk. Ledwie udalo mi sie wprowadzic z powrotem do domku...poukladac klamoty i ogarnac wszystko.
Tesknilam za wami, bardzo mi was brakowalo. Mialam tyle pytan ale wszytskie jakos uciekly mi z pamieci...postaram sie na dniach wkrecic znowu w kierat BB.
Mam nadzieje ze u was wszytsko git. Stachulec lobuzuje, smiga po domu i nie ma rzeczy nie do zdobycia. Jest niesforny i bardzo nerwowy. Jak upada to nawet nie jeknie ale sprobuj mu coz zabrac albo zabronic - pisk i histeria lacznie w tupaniemNo i lipa wciaz jest z mowieniem i slynnym ma-ma, az zaczynam sie niepokoic...Mam jednak ze nie jestem odosobniona.

Najlepszy jest tran. Ostatnio tu o nim rozmawiałyśmy.Mam pytanko z innej beczki, skonczyl nam sie Cebion Multi, zastanawiam się czy kupic nową buteleczkę czy może coś innego. Co stosujecie?

a pogoda jak narazie u nas daremna:-(może się jeszcze rozpogodzi

;-):-)