Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

już oddanyglosowalyście dziś na Mateuszka ? jeśli nie to bardzo prosze o oddanie glosu![]()

To tak jak u mnie. Na szczęście już podlogi pomyłam,bo jutro nic nie zrobię,bo nie wiem o której S z pracy wróci, więc będzie dzien czówania. Za jakieś pół godzinki wpadnie do domu po trasie. Nawet nie wiem,czy zostanie na noc.witam wieczorowa pora :-)
poczytalam troszke inne watki i zaraz zmykam- prasowanie czeka. zreszta jestem strasznie glodna. od obiadu nic nie jadlam!
.
Hmmm, to już się odmeldowuję.Ale sie milo zrobilo na forum ejszcze tylko jakby Blimka zajrzala to by bylo jak za starych dobrych czasow.A pamietacie dlaczego powstał watek gadu gadu noca?
I o to chodzi:-)Majandra bo mnie zaczepiali znajomi a nie chcialo mi sie odpisywac zabardzo.Wole na BB sie wygadac![]()
Oj nawet bardzo Aneczka dla CiebieAneczka wspolczuje tych calych zawirowan.Chodz napij sie i swiat bedzie rozowy

Witam się ponownie!
Ja już w domku z dużą lampką winka może nie taką jak ta Nuśki ale zawsze cośMam tylko nadzieję, że winko + antybiotyk mnie szybko nie zamiotą jak coś to będzie na Nuśkę bo ona mi pozwoliła
![]()