reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
A mój M właśnie mi pokazałsanki które chciałby małej kupić na allegro i wiecie co on szukając sanek zamiast myśleć o dziecku myślał o sobie:-D bo wybrał takie na jakiś dmuchanych płozach dla 2 osób bez oparcia tylko uchwyty do trzymania się i mówi że będzie z nią jeździł na Zieleniec z takimi sankami to chyba mi żeby dziecko zabić:rofl2: Ach Ci mężczyźni i ich nie zrealizowane fantazje z dzieciństwa:-D

A z tym winkiem to może być kłopot bo już jestem w połowie lampki chyba dokończę i pójdę spać żeby mnie więcej nie kusiło:-D

monia dzisiaj w pracy w tym całym młynie udało mi się tylko 6 razy zagłosować ale patrzyłam i przynajmniej o 14 Mati był czwarty jeszcze trochę czasu zostało to powalczymy:tak:

Agulka to szalej dziewczyno ja ostatnio mam fioła na punkcie czerwieni i wogóle tekich energetyzujących kolorów zwłaszcza jak za oknem szaro to lubię sobie chociaż kolorowym ciuchem humorek poprawić

Ostatnia edycja:
Eeetam, nie gadam z Wami,bo nie tęskniłyście za mną:-( a tak na serio to muszę poprasować,bo mam tradycyjnie hałdę za drzwiami ukrytą. Co do prasowania to leń śmierdzący jestem:-p

My po prostu wiedziałyśmy że nas odwiedzisz i tak grzecznie czekałyśmy na Ciebie

Agulka w tych czerwnych to koguty Cie beda ganiac;-)

:-D:-D:-D ale spoko też mam czerwone kozaczki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry