30Agulka
Wrześniowe mamy'07
za to Ci dziekuje , bo juz myślałam, ze mózg mi się zlansował, ;-)No wlasnie mialam pisac zes wpadla w szal czerwonosci - widac goraca potrzebujesz goraca kobieto hehe;-)Buty mniamusne
:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za to Ci dziekuje , bo juz myślałam, ze mózg mi się zlansował, ;-)No wlasnie mialam pisac zes wpadla w szal czerwonosci - widac goraca potrzebujesz goraca kobieto hehe;-)Buty mniamusne
:-)
z tego co ja liczylam to Mateusz boryka się między 6 a 7 miejscem a najdalej może zająć 8 więc dziewczyny licze na was że mi pomożecie
i co biegają za tobą koguty??![]()

No właśnie jak masz czarny płaszczyk to kupuj czerwone butkiNuśka czarny płaszczyk mam i czarne kozaczki też. Czas dodac jakieś inne koory, bo wygladam jakbym cały czas w żałobie chodziła

chodziło mi o to żeby był kontrast anie wszystko w jednym kolorzeskoro czerwony płaszczyk kupiłam ( jeszcze nie doszedł) to przydałyby sie kozaczki czerwone, będę chodziła na zmianę;-);-);-)No właśnie jak masz czarny płaszczyk to kupuj czerwone butkichodziło mi o to żeby był kontrast anie wszystko w jednym kolorze

Oj kope, kope, Aneczka...a na wyspach bylam, wrocialam, zachaczylam o inne blekitne wyspy i wrocialam w koncu 'na chate'Boze Hruda...kope czasu....cholera ja znow nie w temacie...ale nadrabiam ostro, ucaluj Stasiula ode mnie i napisz gdzie Ty obecnie siedzisz? bo nie wiedze zebys miala zmiane w nazwie miejscowosci, dotarlas juz na (cholerne) Wyspy?
I dzienkx za caluski dla Stachulca!:-)
Dostalam, dziekuje kochana...Hrudzia nie łam się nie Ty , nie myśl za dużo to nic nie da daj sobie troszkę czasu. Dostałaś mojego sms-a wczoraj?
A ja jutro szaleje ZNOWU
119cd48436ea97a454e110eab7a2fd2e500x500.jpg (Obrazek JPEG, 428x500 pikseli)
i tylko pyta gdzie jest Tygrysek