reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
z tego co ja liczylam to Mateusz boryka się między 6 a 7 miejscem a najdalej może zająć 8 więc dziewczyny licze na was że mi pomożecie:tak:

i co biegają za tobą koguty??:-D:-D:-D

nie nie zauważyłam a mam je juz rok mam sie martwić?? Bo skoro nawet koguty za mną nie biegają to może mam się już martwić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nuśka czarny płaszczyk mam i czarne kozaczki też. Czas dodac jakieś inne koory, bo wygladam jakbym cały czas w żałobie chodziła
No właśnie jak masz czarny płaszczyk to kupuj czerwone butki:tak::tak::tak: chodziło mi o to żeby był kontrast anie wszystko w jednym kolorze

Miło mi się z Wami pisze, ale jutro jak zwykle pobudka o 6, więc muszę się pożegnać. Jedziemy jutro na małe zakupy maciusiowe, więc pewnie wieczorkiem dopiero zajrzę.

Boze Hruda...kope czasu....cholera ja znow nie w temacie...ale nadrabiam ostro, ucaluj Stasiula ode mnie i napisz gdzie Ty obecnie siedzisz? bo nie wiedze zebys miala zmiane w nazwie miejscowosci, dotarlas juz na (cholerne) Wyspy?

Boze Hruda...kope czasu....cholera ja znow nie w temacie...ale nadrabiam ostro, ucaluj Stasiula ode mnie i napisz gdzie Ty obecnie siedzisz? bo nie wiedze zebys miala zmiane w nazwie miejscowosci, dotarlas juz na (cholerne) Wyspy?
Oj kope, kope, Aneczka...a na wyspach bylam, wrocialam, zachaczylam o inne blekitne wyspy i wrocialam w koncu 'na chate' :szok:I dzienkx za caluski dla Stachulca!:-):tak:
Hrudzia nie łam się nie Ty , nie myśl za dużo to nic nie da daj sobie troszkę czasu. Dostałaś mojego sms-a wczoraj?
Dostalam, dziekuje kochana...

reklama
a dla mnie znajdzie się jakaś lampka ?
W leży koło mnie i ciągle zagląda co tam pisze :rofl2: i tylko pyta gdzie jest Tygrysek :-D
chciałabym jutro pojechać do zoo ale nie wiem jak będzie bo W ma dużo pracy no ale zobaczymy
Hruda mam nadzieje że wszystko jakoś się ułoży ... i dobrze że postanowiłaś wrócić do pracy jak będziesz niezależna finansowo to będziesz mogła świadomie podjąć decyzję
Agulka a znalazłaś jeszcze coś ciekawego na tej stronie?
aaa i buty fajne jeżeli masz czarny płaszcz to będą paspwać

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry