reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To był jeyny post napiasny wczzoraj o 14:14 a teraz trafił on do mich wiadomosci, patrzyłam że teraz jest aktywna

Cytuje:
wiec jakis tydzien temu zaczelam miec uczucie takie jak bym miala wymiotowac siedzialam na lekcji i poprostu bylo mi nie dobrze w poniedzialek siedzialam dobrze sie czulam po czym prawie zemdlalam
poszlam do lekarza zrobila mi ekg serca ale wszystko jest ok kazala mi brac tylko magnez
:no: nie pokoi mnie strasznie to ze mam od tego czasu dosznosci nasilily sie przed wczoraj w nocy
poszlam do lekarza ale moj rodzinny lekarz nie wie co mi jest mam uczucie slabosci kreci mi sie w glowie jak sie schylam i wstaje jest mi nie dobrze ledwo oddycham a jak ide do szkoly to juz wogole
poniewaz w szkole na dole faceci maja praktyki i smierdzi lutuja tam i naprawiaja sprzenty jakies boje sie mialam dziwo miesiaczke zawsze mam bolace miesiaczki i dosc duze krwawienie zazwyczaj trwa do 5 lub 6 dni a tym razem z 3 dni czy 4 mialam takie ze jedna potpaske to mogla bym nosic z pol dnia a co naj dziwniejsze przez ostatnie 3 dni mialam tylko plamienie wiec nosilam wkladni dziwne jest to boje sie mieszkam sama i mam 19 lat nie wiem co jest
mam takie uczucie duszenia jak bym byla chora miala cos z gardlem ale lekarz mowi ze na chorobe nie wskazuje i nie wie co mi jest

ja nic nie dostałam
aaa i wiecie co napisałam do tej koleżanki w sprawie tego nagiego zdjęcia na NK i trochę mam cykora ale W mi mówi że jak nie jest głupia to się nie obrazi
ja już też idę spać dobranoc

reklama
No to mialam awarie przed chwila...moje dziecko nie toleruje zadnych ograniczen w postaci szczebelkow w lozeczku...ale czego ja oczekiwalam skoro spi ze mna w lozku od urodzenia...rozwala sie na wszystkie strony i obowiazkowo koldra miedzy nogami:-Dzaczela sie turlac az napotkala na szczebelki i co... i ryk...aktualnie znow przebywa w moim... tzn naszym lozku rozwalona tym razem w poprzek:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry