hruda
Fanka BB :)
dzien dobry
Ja humorek mam lepszy mimo ze bez izraelskiego kochanka sie obylo...miekka podusia wygrala z ksiazka
I zaraz ide kupic sobie nowy telefonik - taki wybralam:-)
Sony Ericsson - Telefony komórkowe - Przegląd - W910i
obowiazkowo czerwony.
Czy ktoras go ma? Warto czy lipa?
Stas dzis mial areszt domowy tzn pokojowy - zamknelam go w pokoiku na...30 sek.
Jest potwornie niegrzeczny. Spokojnie prosilam go zeby dal mi raczke a on w pisk, kladzie sie na ziemi i tupie nogami...Tak - do tej pory byl takim spokojnym, nieabsorbujacym maluszkiem a z chwila ukonczenia roku diabelek w niego wszedl!!!!Ale nie bylo innej opcji - i w koncu widac po kim odziedziczyl temperamnt - po rodzicach.

Ja humorek mam lepszy mimo ze bez izraelskiego kochanka sie obylo...miekka podusia wygrala z ksiazka

I zaraz ide kupic sobie nowy telefonik - taki wybralam:-)
Sony Ericsson - Telefony komórkowe - Przegląd - W910i
obowiazkowo czerwony.
Czy ktoras go ma? Warto czy lipa?
Stas dzis mial areszt domowy tzn pokojowy - zamknelam go w pokoiku na...30 sek.

Jest potwornie niegrzeczny. Spokojnie prosilam go zeby dal mi raczke a on w pisk, kladzie sie na ziemi i tupie nogami...Tak - do tej pory byl takim spokojnym, nieabsorbujacym maluszkiem a z chwila ukonczenia roku diabelek w niego wszedl!!!!Ale nie bylo innej opcji - i w koncu widac po kim odziedziczyl temperamnt - po rodzicach.

Ostatnia edycja:
o to by było super.
i Atruu tez
wogóle nie dzwoni do dzieci , nie interesuje się nimi a dzieci nawet za nim nie tęsknią:-(strasznie mi jej szkoda bo naprawde bardzo fajna z niej dziewczyna ale dla jej męża bardziej liczy się zdanie mamusi niż żony:-