Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro sie domagasz...masz takieeeeeeego koooopaaaaaaCzy ktos mnie z tad w koncu wygoni bo mialam isc a siedze:-)
...ups mam nadzieje nie bolalo

...u mnie w bylej pracy byly niezdrowe fluidm ale raczej powiazane z szefostwem i to ono nas chcialo sklocic, zbuntowac przeciwko sobie...ale mysmy sie nie dali. A teraz jak ich spotakalam okazalo sie ze jeszcze bardziej ze soba trzymaja.
A plakac to bym sie nie hamowala. Nie dosc ze wieszaja na Tobie psy bez powodu to jeszcze masz sie starac hamowac emocje?...a co tam. Niech widza jaka podlosc w sobie maja.A to zle? Stas od kiedy pamietam ( od kiedy zaczal sam sie ruszac w wyrku) niegdy nie spal przykryty. Mi sie wydaje ze dziecko samo reguluje sobie ciepelko.Ja sama spie z odkrytymi nogami.Ale pusciutko tutaj
A my zrobilismy sobie poobiednia sjeste rodzinna.Zaraz kawka i ruszamy na zakupki.Musze kupic Angelinie jakies cieplejsze spioszki do spaia albo grow bag taki spiworek.Bo ciagle sie w nocy odkrywa.