reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No w koncu mam chwilczke.
Majandra bylas na tych zakupach ?co kupilas ciekawego dla Maciusia?
Hruda ja wole jak mala jest przykryta bo jenak nad ranem jest chlodno.A jak sie dziecko odkryje to sie samo nie przykryje kolderka.
Aneczka ale mialas dzien :no::nerd:

dzieki za 'wyrazy wspolczucia'... hruda to tylko licencjat:sorry2:
wypilam litr mleka i zarzucam glupi horror joy ride...moze sie przynajmniej posmieje aaa i dziewczyny mam prosbe, napiszcie jakie modele fotelikw do samochodu macie bo musze w nastepnym tygodniu kupic a nie mam glowy do sprawdzania funkcjonalnosciu tysiaca sztuk. dzieki :*

Majandra bylas na tych zakupach ?co kupilas ciekawego dla Maciusia?
Byłam. I jestem zła, bo kupiłam buty bez małego i nie mogę ich założyć. Za wysokie podbicie ma i jutro musimy go ciągnąć z nami. Kupiliśmy też mu niekapka-butelkę z Aventu, butelkę 330 ml, bo ostatnio już się mleko nie mieściło w 260 ml, szczoteczkę do zębów, bo już nie pozwalał sobie myć tą na palec, teraz "myje" sobie sam, 2 nowe smoczki (miały świecić w ciemności, a nie świecą) i termos na butelki, bo Maciuś stary zepsuł. Czyli zakupy udane i nieudane. A, i upatrzyłam sobie nową kuchenkę, bo ta co mam mnie wkurza. I jutro jedziemy ją zakupić.:-)

Miałam iść dziś wcześniej spać i co? Siedzę z Wami.

Ostatnia edycja:
reklama
Aneczka ja mam Britax Renaisance.
Majandra u nas zakupki nie wypalily no poza spozywczymi.Mezulek zobaczyl na masce samochodu ze mu ptaszek narobil wiec meska duma nie pozwolila mu tak jechac.Jak sie wziol za scieranie tej kupy tak caly samochod umyl i jeszcze odkurzl:baffled:Zanim skonczyl bylo po 6.:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry