reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Gabids - ja tez lubie te piosenke choc polskie rozglosnie potrafia zmeczyc pataka puszczaniem jej na okraglo:baffled:

Ide lulkac...poczytam sobie...mam pod poduszka jakis izraelski romans erotyczny...uuuaaa az sie boje:-p:szok::-D
Slodkich snow...ok, a co tam - erotycznych snow BaBony!

Hrudzia dobranoc i niech Ci sie przysni ten izraelski kochanek;-)
Aneczka u nas odpukac mala 3 noc spi spokojnie u siebie bo tez ladowala u mnie i kopala po twarzy i wszedzie.

Hrudzia to ja Ci zycze dwoch izraelskich kochankow...co tam jeden:-D dobranoc:)

trza sobie tez cos skolowac do poduszki...jak narazie mam mase filmow na kompie z tych torrentow a w niedalekiej przyszlosci planuje zakup Lostow na allegro...:-D caly sezon 1 ogladalam z mala jak miala 2 miesiace...tzn ona wtedy tylko spala i malo kiedy sie budzila...teraz co najwyzej moglabym dotrwac do paru pierwszych scen:-D

to co zawijamy sie dziewczeta...tzn marianny....buziaki

Justyna ja nie prasuje na zas.Jak potrzeba to wtedy.A zreszta ja ostatnio dresiara sie zrobilam a dresow sie nie prasuje:-)
Ja lubię mieć poprasowane w szafie, jakby coś na szybko to nie wyglądają tak źle,a później ciężej chyba doprasować
nie wiem jeszcze sobie włosy na czerwono walnę, :-D:-D;-)

Jestem ostatnio jakaś napalona na czerwień , ale znając mnie jak kupię to i tak nie będę chodzić, a J się wq...a , że tylko na raz albo wcale
Ciekawe skąd znam to chłopskie marudzenie:sorry2:

Nuśka czarny płaszczyk mam i czarne kozaczki też. Czas dodac jakieś inne koory, bo wygladam jakbym cały czas w żałobie chodziła
Polki chyba cały czas są takie ostrożne w sposobie ubierania się. Stonowane kolory, fasony. No i uniwersalne, żeby do wszystkiego pasowało. Szalej, będziesz naszym czerwonym kapturkiem:-D

Ale Cię wzięło na zmiany. Mnie korcą już od dłuższego czasu krótkie włosy,ale na marzniach się kończy,bo S by wścieklizny dostał. Ale w tym miesiącu muszę też walnąć sobie włosy blondem,ale popielatym.
S śpi jak zabity. Nawet nie słyszy,że piszę obok niego. Krótki weekend,bo nie wiadomo o której zjedzie jutro,a on ma 100 pomysłów. I do siostry chce jchać bo zadzwoniła żeby przyjechał i wniósł jej toboły na strych,ale jak jest u teściowej,czyli klatkę obok to nie wejdzie:crazy: ) i na karuzelę. A ja chcę jechać z moimi rodzicami na grzyby. A teściu chciał jechać jutro z S samochody oglądać. Pewnie teściowa będzie biadolić,że na nic czasu nie niewdzięcznik i takie tam

Dzień dobry :-)
Jej chyba jestem pierwsza i to pierwszy raz jestem pierwsza na forum:-D:-D:-D:-D

O chyba jednak nie jestem pierwsza Carioca i Agulka mnie wyprzedziły:rofl2::tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry