reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
gabdis dziekuje z pytasz...Nel jak Nel, full of energy :) nadal sypia ze mna i z cyusiem tak ze ma takiego malego noworodka w domciu:-D musze cos zaczac z tym robic...
juz wyzdrowiala po roczku chociaz trwalo to dlugo bo nie chcialam podawac antybiotyku, robi sie z niej maly cwaniak,, potrafi nieziemsko o cos prosic przechylajac glowke na bok i patrzac sie tymi swoimi wielkimi oczkami

Dobra ja uciekam bo M marudzi że nie dość że cały dzień mnie nie ma to wracam i siedzę na BB zamiast z nim pogadać mam nadzieję że jutro wykroję trochę czasu i zawitam. Papatki!

monia dzisiaj w pracy w tym całym młynie udało mi się tylko 6 razy zagłosować ale patrzyłam i przynajmniej o 14 Mati był czwarty jeszcze trochę czasu zostało to powalczymy:tak:
z tego co ja liczylam to Mateusz boryka się między 6 a 7 miejscem a najdalej może zająć 8 więc dziewczyny licze na was że mi pomożecie:tak:

:-D:-D:-D ale spoko też ma czerwone kozaczki
i co biegają za tobą koguty??:-D:-D:-D

reklama
Nuska - cala krata chyba tego wina poszla, co? :-p:-D
Jutro nie ma bata - ja polewam!...nie mam nastroju a po paru glebszych moze bedzie mniej mysli po glowie sie kieltasic.:baffled:

Ale jeszcze dużo jest:-D:-D:-D no i mam nadzieję że zaczniesz w końcu polewać wieczorami i wróci już na dobre Nasz Hrudzia

Dobra ja uciekam bo M marudzi że nie dość że cały dzień mnie nie ma to wracam i siedzę na BB zamiast z nim pogadać mam nadzieję że jutro wykroję trochę czasu i zawitam. Papatki!
oki jesteś usprawiedliwiona do jutra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry