Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Ja ostatnio pale 1go dziennie - czasu brak.
. Nie wiem co mu sie dzieje. Potrafi byc taki nieznosny ze nie poznaje mojego synka...Co robic kiedy dziecko tak histeryzuje? Wymusza? drze sie bez powodu? a moze ma powod?

Oj tak. Moj tupie, kladzie sie, uderza glowka w podloge, dlawi sie i dusi wydzierajac sie. Robilam mu juz karnego jezyka w lozeczku ale po kilku minutach nie wytrzymalam tego wrzasku. Wiem ze potem moze byc jeszcze gorzej - bicie, gryzienie i rzucanie przedmiotami - az sie boje. Nie wiem co robic...a bylo to takie rezolutne i grzeczne dzieciatko!Zmiana nastapila doslownie w tydzien.Hruda mojej siostry mały miesiąc starszy od Natalki też gdzieś od dwóch tygodni zrobił się taki nieznośny histeryzuje, tupie nogami itp ręce opadają. Siostra stosuje niby "karnego jeżyka" jak mały jest nie dobry ląduje w łóżeczku. Na początku potrafił tam wrzeszczeć nawet pół godziny ale im dalej w las tym lepiej ostatnio ląduje tam na chwilkę bo szybciutko się uspokaja i może wrócić do zabawy. Ja nie wiem czy bym tak potrafiła słuchać płaczu Natalki ale u nich już naprawdę było źle.