reklama

Wrześniówkowe mamy

No to ze zdjęciami mogę mieć kłopot bo ja to trochę taki głąb komputerowy jestem i nie wiem jak się te zdjęcia zmniejsza zwiększa itp, a mojego M nigdy się doprosić nie mogę zawsze za nim mi coś na NK ma wrzucić to się proszę ze dwa tygodnie ale cóż jak trza to trza jak dziś wrócę z pracy to zacznę mu truć może akurat za dwa tygodnie się uda:-)

reklama
No widzisz dosyć że mało spostrzegawcza jestem to jeszcze sklerotyczka:zawstydzona/y: Udanej wycieczki życzę!

A dzięki nawet udana była :-D
monia, baw sie dobrze!
lubie takie spotkania. u nas bylo liecalne tylko 1, choc oczywiscie mielismy sie spotykac czesciej. trudno sie jednak zorganizowac:-(

a co to CAMPERY? pojecia nie mam nawet z czym to skojarzyc:zawstydzona/y:

Camper to takie skrzyżowanie samochodu z przyczepą campingową :rofl2: czyli wycieczkowy domek na kółkach :-) Oglądaliśmy dziś... mmmm normalnie marzenie! Ale cena :szok: Długo nas nie będzie stać na nowy, na używany też pewnie nie... ostatecznie możemy uzbierać na wypożyczenie:sorry2:

Anetasa, trzeba spełnić pewne warunki przez nas ustalone i mieć pełną akceptację wszystkich dziewczyn, które mają dostęp do tego wątku. Rozumiem, że chciałabyś się do niego dostać? W takim razie musimy to przedyskutować na zamkniętym. ;-):tak:

Anetasa - sprawa weszła na wokandę :tak:;-)

Asia KC, aaaa nie wiedzialam ze to sa campery. ja na to mowie "dom na kolkach":zawstydzona/y:
oj, sikam na widok kazdego na ulicy!!! to tez moje marzenie, z tym ze na pewno nierelane. drogie to cholerstwo jak nie wiem!! a po europie jezdzi tego od ciorta!!

kiedyś nie ruszały mnie takie campery, ale teraz na wyjazd z dzieckiem gdzieś na Mazury albo do Kotliny Kłodzkiej - przydałby się.
Swoją drogą szukam właśnie fajnego zdjęcia z wakacji w Kotlinie Kłodzkiej bo na studiach mamy krajobraz opisać w obowiązującej nomenklaturze. Krajobrazy przepiękne ale na każdym zdjęciu facjata moja, mojego P., tudzież obie jednocześnie :baffled:

kiedyś nie ruszały mnie takie campery, ale teraz na wyjazd z dzieckiem gdzieś na Mazury albo do Kotliny Kłodzkiej - przydałby się.
Swoją drogą szukam właśnie fajnego zdjęcia z wakacji w Kotlinie Kłodzkiej bo na studiach mamy krajobraz opisać w obowiązującej nomenklaturze. Krajobrazy przepiękne ale na każdym zdjęciu facjata moja, mojego P., tudzież obie jednocześnie :baffled:

to pozostaje tylko widokowka lub jakis przewodnik.

Poszukaj w necie, na pewno są a problemów z udostępnianiem nie ma - jeśli nie zastrzegli to sama publikacja na stronie wystarcza do legalnego skopiowania (nie dla celów zarobkowych).

Ach camper to piękna sprawa. Dziś weszliśmy do takiego nowiutkieco (cena netto 141tys PLN :baffled:) Ale normalnie marzenie... PAweł już ustalił gdzie będzie kto spał i już chciał jechać na wakacje :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry