Carioca77
BeBonka
Anetasa - no tak, zapomnialam Ty z tych pięknych okolic. Dziękuję Ci za deklarację pomocy, bardzo miło z Twojej strony
Ale dam radę, zdjęcie powinno być moje, bo też będzie sprawdzana umiejętność doboru pejzażu i kadrowania.
Zresztą nie musi to być zdjęcie Kotliny Kłodzkiej, po prostu tam byliśmy i byłam pewna że mam porobione widoki z twierdzy srebrnogórskiej, a tu sie okazuje że się ze wszystkich stron obfotografowaliśmy, a krajobrazu niewiele widać :/
Zresztą nie musi to być zdjęcie Kotliny Kłodzkiej, po prostu tam byliśmy i byłam pewna że mam porobione widoki z twierdzy srebrnogórskiej, a tu sie okazuje że się ze wszystkich stron obfotografowaliśmy, a krajobrazu niewiele widać :/
chociaż od kiedy pojawiła się mała to M się poprawił i skupia się częściej na naszej małej modelce
[i teraz ja ja zjadam
]
oboje na drugi dzień umieramy więc wolimy wypić piwko albo winko bo przynajmniej po tym nie cierpimy. Czysta tylko wtedy gdy inaczej nie wypada na np uroczystościach rodzinnych za czyjeś zdrowie to ewentualnie jednego a i z tym już coraz żadziej bo wszyscy się już nauczyli że dla nas musi być piwo
Mój M to taki delikatny piwosz i wieczorem czasem podkradnę mu jakiegoś łyczka ,jak mały śpi