reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
:tak::-DOj tak.
Do zobaczenia za tydzien.:-)
czemu za tydzień :-(

Dzis się dowiedziałam, że teraz moja koleżanka straciła dzidziusia. Ciąża pozamaciczna, nie miał spirali tylko samo jajeczko tak się dziwnie zagnieździło i dostała krwotoku do wewnątrz brzucha. Ale na szczęście ona jest oddziałową w najlepszym szpitalu w Łodzi, więc znajomości też.
Już jest dobrze i po operacji, a ciężko z nią było.

Ostatnia edycja:
Hej laseczki. Witam sie szybko i uciekam bo znow jestem 'wrobiona' w PHOTOSHOPA. Dzis caly dzien z mala na spacerku 'nacykalysmy' sporo zdjec i nakrecilam film..masakra, oczy w tylku trzeba miec jak sie bez chlopa na spacery chodzi.. tu uwazac na mala, na wozek, torebke i jeszcze zeby w leb nie dostac bo w parku zero ludzi. Nel na poczet filmu zarobila kilka gleb i ma zdarty nosek:sorry2:
Zaczela mi uciekac a ja za nia z ta kamera no i bum:sorry2:

Uciekam obrabiac fotosy. Buziaczki

Hello. Moje dziecko już padło i nie wiem jak będzie rano bo pewnie się obudzi o 5 rano a ja nie mam pojęcia co mam z nim wyprawiać o tak wczesnej porze w domu w którym panuje kompletna cisza nocna:baffled:

Dzis mój tato miał wypadek , ściągneło go na pobocze i fikołkował , dostawczym Renaut czy jak to sie pisze. Na szczęście jemu nic nie jest, ale za to auto gniecione jak pudełko zapałek. Auto firmowe:tak:
Agulka, samochód to tylko blacha, najważniejsze, że tacie się nic nie stało:tak:

Propos rodzeństwa- ja mam brata starszego o 2 lata i 8 miesięcy- zaczęliśmy sie dogadywać jako tako jak ja poszłam do liceum w którym on już był a teraz to bywa różnie-dzieli nas ponad 400km.Z tym, ze nas zawsze dzieliła mama:baffled:

Aneczko, wczoraj jak pisałaś o tej przegranej aukcji akurat byłam na allegro i znalazłam podobne ubranko i też tanio i aukcja też już była bliska końcowi, ale Ciebie już nie było na BB, a chciałam Ci linka puścić:-(
Ja właśnie licytuję 2 sweterki, ciekawe czy wygram;-)

reklama
Donkat - coś zle idzie, czy boisz sie ryzyka?

problemw tym, ze jeszcze nic nie idzie i juz mnie to wykancza.moj P jest wg mnie zbyt opieszaly i powolny do interesow. tlumczae mu, ze my sie do takiej sprawy nie nadajemy, ze lepiej chyba pracowac u kogos. on jendak swoje, ze innym sie udaje, wiec i nam musi. tylko ze jakos nic nie robi w tym kierunku, a jak go popedzam, to twierdzi, ze nic na zywiol i zebym nie byla narwana.
w du** mam to wszystko, bo ajk mam byc zdolowana co drugi dzien, to dziekuje bardzo:angry:

Staśki się dziś spotkały, wybawiły się i padły. Mój jak usnął w samochodzie, tak nawet przenoszenie i rozbieranie go nie obudziło. Podejżewam drugiego Staska o to samo :)
zazdrosze wam. superasno tak sie spotkac, poplotkowac a dzieci ile maja radosci:-D

Dzis się dowiedziałam, że teraz moja koleżanka straciła dzidziusia. Ciąża pozamaciczna, nie miał spirali tylko samo jajeczko tak się dziwnie zagnieździło i dostała krwotoku do wewnątrz brzucha. Ale na szczęście ona jest oddziałową w najlepszym szpitalu w Łodzi, więc znajomości też.
Już jest dobrze i po operacji, a ciężko z nią było.

oj, ze tez takie przypadki sie zdarzaja:-(

Dzis mój tato miał wypadek , ściągneło go na pobocze i fikołkował , dostawczym Renaut czy jak to sie pisze. Na szczęście jemu nic nie jest, ale za to auto gniecione jak pudełko zapałek. Auto firmowe:tak:

no to cud, ze wyszedl calo, skoro auto skasowane:tak:

Mam 2 lata starszego brata i 6 lat młodszą siostrę i o wiele lepiej dogaduję się z siostrą.

u nas miedzy rodzenstwem jest rowno 3.5 roku roznicy. ja jestem najmlodsza. nade mna brat i najstarsza siostra. w czasach licealnych i na studiach lepiej sie zylo z bratem, a teraz z siotra sie super dogadujemy, mimo ze nazywam ja "stara":-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry