Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wieczorem sobie zmienię 
I zostawiać Pawełka bez taty na czas pobytu w szpitalu :-(
O wiele gorzej wspominam to badanie z poprzedniej ciąży. Ale wtedy nie dość że bez cytryny to jeszcze wrzątek piłam 
).
. Co prawda bierze potem 3 miesiące bezpłatnego urlopu, ale musiałby przed samymi świętami wyjechać. No i zdecydował, że pojedzie na 5 tygodniowy kurs na inny rodzaj statku i dzięki temu będzie miał wolne- płatne do połowy października i już od lipca zostanie z nami przynajmniej do początku lutego co mnie niezmiernie cieszy
Ale już kombinuje jak zagadnąć w firmie, żeby wysłali go na taki statek z kontraktami właśnie 6/6 tygodni, ale to już jak się mały pojawi. A co do truskawek to mąż nazywa mnie truskawkowym potworem...rano jem maślankę z płatkami i oczywiście truskawki, na obiad bądź deserek truskawki ze śmietaną i makaronem i na kolację koktajl z naturalnego jogurtu i truskawek
A co do przesunięcia terminu wyjazdu to mój M od razu zgłosił do firmy, że na początku września powiększa mu się rodzinka i oni sami zaproponowali taki układ, żeby pójść mu na rękę, a dodatkowo dostał tydzień płatnego urlopu z tego tytułu
. Niestety wszystko zależy od armatora i zmienników, ale może uda się Twojemu jakoś dogadać? Może warto spróbować? W końcu nic na tym nie traci.
:-( no i oczywiście po raz kolejny antybiotyk:-(? Czy ktoś jeszcze z was ma takie problemy czy jestem jedyna? Tygrysku odezwij się do nas bo zaczynam się martwić co tam u Ciebie? Już długo się nie odzywasz.ja nareszcie sama w domku, męzuś pojechał na noc do pracy a tesciowa razem z nim, synuś, pies i 2 koty śpią, rewelacja.
coraz gorzej ze mną wszystko mnie wkurza i drażni, ciągle bym tylko krytykowała,wiem że ciąża nasiliła mój trudny charakterek.
niemoge sie doczekać wizyty u ginki, od ponad tygodnia boli mnie kregosłu a do tego doszło takie napieranie na wzgórek łonowy jakby nasza dzidzia chciała wyjść i coraz częsciej brzuch mi twardnieje i przy dotyku jest bolesny