reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia ja jestem podczytuję Was przynajmniej sie staram.
U nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(
Lece na inne wątki

coś się nam wątek przystopował.
Idę spać, dobranoc mamuśki.
Slodkich snow.
Hurdzia jak okna blyszczą już?;-)
Blyszcza! wszystkie sztuk 7! Ale idac za ciosem wysprzatalam cale mieszkanie - na tip top, lacznie z szafami. Ale teraz jest slicznie:-p:rofl2:
Monia ja jestem podczytuję Was przynajmniej sie staram.
U nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(
Lece na inne wątki
No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla Igorka:tak:

A ja dzis dalam ciala ( chcialabym :-p;-):-D) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac:baffled::-D?

No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla Igorka:tak:

A ja dzis dalam ciala ( chcialabym :-p;-):-D) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac:baffled::-D?

Daj Boże żeby zadziałało:-)

A u moje mamy tez były dzisiaj dzieciaczki ale ona o tym wiedziała że przyjdą i była dość obficie przygotowana na tą okoliczność.

No a ja się przed wcześnie cieszyłam że już lepiej ze zdrówkiem. M mówi że popołudniu znowu smarała i kaszlała więc chyba jednak ten spacerek dzisiaj był przed wczesny:no:więc jutro nigdzie nie jedziemy:wściekła/y:
Nuśka zdrówka dla małego życzę może przez wekend się wykuruje!

Ojej! Jakie tu pustki! Wszystkie jesteście na grobach?
Ja siedzę w domciu, czekam aż Oskarek się obudzi i słucham mojego ukochanego U2. Aha, i jem ciasto. Po prostu jest mi super :-):-)
No a jak się obudzi to spacerek :-) Jest zachmurzone, ale nie pada, więc spoko.
Miłego dnia!

Ja tez się witam.
U nas spoko, zdrowi, szczęśliwi i .... w ogóle sielanka.
Zaraz po obiadku na groby, na szczęscie mam 200 m do cmentrza.
Anetasa my tak samo mamy z autem, nie dość że stary trup to jeszcze szyba walnięta a na legalu przeglądu by nie przeszedł.

Nuska
zdrówka dla Igorka, Justi super, ze Mati juz lepiej.

Doti ja czekam na rodziców aż przywiozą placuszek i tez sobie zjem do kawki. A i mam sałatkę zrobiła, mniam, mniam,

Ok spadam chyba do jutra, J wraca do pracy,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry