Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Slodkich snow.coś się nam wątek przystopował.
Idę spać, dobranoc mamuśki.
Blyszcza! wszystkie sztuk 7! Ale idac za ciosem wysprzatalam cale mieszkanie - na tip top, lacznie z szafami. Ale teraz jest slicznieHurdzia jak okna blyszczą już?;-)

No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla IgorkaMonia ja jestem podczytuję Was przynajmniej sie staram.
U nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(
Lece na inne wątki

;-)
) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac
?No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla Igorka
A ja dzis dalam ciala ( chcialabym;-)
) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac
?
Dużo zdrówka dla IgorkaU nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(

No ja myślę:-) Ciekawe jak nasze chłopaki zareagują na Julitkę, czy będą się o nią bić?;-)My też! My też!!!!!!