Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Slodkich snow.coś się nam wątek przystopował.
Idę spać, dobranoc mamuśki.
Blyszcza! wszystkie sztuk 7! Ale idac za ciosem wysprzatalam cale mieszkanie - na tip top, lacznie z szafami. Ale teraz jest slicznieHurdzia jak okna blyszczą już?;-)

No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla IgorkaMonia ja jestem podczytuję Was przynajmniej sie staram.
U nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(
Lece na inne wątki

;-)
) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac
?No mialam pisac Hop hop gdzie ta Nuska. Zdrowka dla Igorka
A ja dzis dalam ciala ( chcialabym;-)
) bo do mieszkania zadzwonily przebrane dzieci a ja nie mialam nawet zlamanego batonika...co flipsy mialam im dac
?
Dużo zdrówka dla IgorkaU nas niestety tez króluje choróbsko Igor mocno kaszle podaje mu eurespal ale chyb pójdę jednak w poniedziałek do lekarza bo boje się że to coś poważniejszego:-(

No ja myślę:-) Ciekawe jak nasze chłopaki zareagują na Julitkę, czy będą się o nią bić?;-)My też! My też!!!!!!