Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GRATULACJE!!! To wspaniałe uczucie jak brzuszkowy lokator zaczyna się odzywać :-)Mogłabym się pod tym dwiema rękami podpisać. Oprócz imion dzieci w moim przypadku wszystko jest identyczne. Asia, czy my nie jesteśmy jakimiś klonami?;-)![]()

Bo strasznie mi go brakuje:-(
nie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
) smaruje się plecki,czy piersi smalcem. .
Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslacBo strasznie mi go brakuje:-(
Dobrze ze z Mateuszem juz ok. A szarlotke sama bym zjadla...ale mam embargo na slodkie az do swiat - dzis rano weszlam na wage i sie zalamalamA my po kontroli. Jest ok. Wszystko ladnie rozeszło się, czy wypluło;-) Antybiotym mamy jeszcze do poniedzialku rano wziąść. Nie wiem jak ona to obliczyla. Może wierzyła,że dawalam go co 8 godzin. A nie dawałamnie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat) smaruje się plecki,czy piersi smalcem.
U nas ładnie,choć trochę wiatr wieje. Jutro jedziemy razem na groby, tylko małego nie będziemy wyciągali z samochodu. No chyba,że nie będzie wiatru.
Lecę robić szarlotkę dla mamy,bo ona nie lubi pieć.

Super Hanifka sobie radzi. Sliczna jest:-)Justyna ciesze sie ze wszystko ok
u nas dzis chlodno slonko swieci ale mrozno
hani dzis byla pierwszy raz u opiekunki grzeczna dziewczynka nie plakala
A na blogu nowy filmik zapraszam do obejzenia :-)
KLIK