reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie z rana:-)
Moje dziecko wlasnie urzdazilo sobie pogo-tany do utworu Metaliki. Mowie wam, ubaw po pachy...a tatus ( zagorzaly metalowiec) bedzie dumny:-p:-D
U nas slonce...na jego szczescie:rofl2::sorry2:
Milego dnia dziewczynki!

reklama
Naomi! przegapiłam motylki :zawstydzona/y: GRATULACJE!!! To wspaniałe uczucie jak brzuszkowy lokator zaczyna się odzywać :-)

Mogłabym się pod tym dwiema rękami podpisać. Oprócz imion dzieci w moim przypadku wszystko jest identyczne. Asia, czy my nie jesteśmy jakimiś klonami?;-):-D:-D:-D:-D

Może jesteśmy? :rolleyes::rofl::rolleyes2::unsure:
A nasze dzieci to już na pewno ;-) Może my tak po dwóch stronach lustra? A forum łączy dwie równoległe rzeczywistości :-D

A ja jeszcze leżę sobie w łózku a Adam z Łukaszem zaprowadzili Pawełka do przedszkola. A ok 11tej idę odwiedzić koleżankę :-)

Witam sie ranna pora.
Naomi przespala noc w kratke.Jak wzielam ja w nocy do nas do lozka to spala o wiele lepiej i spokojniej.Moze dlatego ze miala cieplo a w swoim lozeczku ciagle sie odkrywala i dlatego sie budzila.
Pojde z mezem do apteki i on sie wypyta o masci dla dzieci,bo na ta noc posmarowalam ja taka nasza rozgrzewajaca(nie dostala zadnego uczuleni i wszystko jest ok)

Ja mykam dzis do pracy,a na dworze jest tak strasznie zimno ze szok.

Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslac:happy2:Bo strasznie mi go brakuje:-(

Dokoncze swoj serial(tasiemca)i lece sie szykowac do pracy.

Dziekuje wszystkim za rady:-)

Prosze oddajcie glosiki na Naomi.

A my po kontroli. Jest ok. Wszystko ladnie rozeszło się, czy wypluło;-) Antybiotym mamy jeszcze do poniedzialku rano wziąść. Nie wiem jak ona to obliczyla. Może wierzyła,że dawalam go co 8 godzin. A nie dawałam:zawstydzona/y: nie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat:tak:) smaruje się plecki,czy piersi smalcem.
U nas ładnie,choć trochę wiatr wieje. Jutro jedziemy razem na groby, tylko małego nie będziemy wyciągali z samochodu. No chyba,że nie będzie wiatru.
Lecę robić szarlotkę dla mamy,bo ona nie lubi pieć.

.

Hruda zazdroszcze ci sloneczka.Moze dasz rade mi troszke go przslac:happy2:Bo strasznie mi go brakuje:-(

Wysylam - priorytetem poleconym, szybka paczka, lotniczym - czym chcesz. I duuuuzo promyczkow dla motylka pod sercem:-)
A my po kontroli. Jest ok. Wszystko ladnie rozeszło się, czy wypluło;-) Antybiotym mamy jeszcze do poniedzialku rano wziąść. Nie wiem jak ona to obliczyla. Może wierzyła,że dawalam go co 8 godzin. A nie dawałam:zawstydzona/y: nie miałam sumienia budzić małego ok. 3 żeby wmusić w niego pół łyżeczki od herbaty. I Ambrosol,aż kaszel minie. Eurespal odstawiamy dzisiaj i probiotyk do środy.
Wrócę jeszcze do tych maści. Przed użyciem czegoś mocniejszego (maść z kamforą, spirytus, kiedyś też denaturat:tak:) smaruje się plecki,czy piersi smalcem.
U nas ładnie,choć trochę wiatr wieje. Jutro jedziemy razem na groby, tylko małego nie będziemy wyciągali z samochodu. No chyba,że nie będzie wiatru.
Lecę robić szarlotkę dla mamy,bo ona nie lubi pieć.
Dobrze ze z Mateuszem juz ok. A szarlotke sama bym zjadla...ale mam embargo na slodkie az do swiat - dzis rano weszlam na wage i sie zalamalam:wściekła/y:

Justyna ciesze sie ze wszystko ok
u nas dzis chlodno slonko swieci ale mrozno
hani dzis byla pierwszy raz u opiekunki grzeczna dziewczynka nie plakala

A na blogu nowy filmik zapraszam do obejzenia :-)
KLIK
Super Hanifka sobie radzi. Sliczna jest:-)

A ja mam na maxa wqurwa! Bo nie podbili mi przegladu auta- bo szybe mam peknieta. I musze w przeciagu 2 tygodni ja wymienic - kolejne koszta i latania w te i we w te i to z dzieckiem. KM. Od tego wlasnie sa mezowie, a ja co? Mrs Samodzielna? To teraz mam:crazy:
I chyba zeby nerwowm dac upust umyje zaraz okna. A co!:wściekła/y::szok:

reklama
Justyna super że z Matim już ok. Nam też Pani doktor przepisała Eurespal i efekty już widoczne mała ostatni raz kaszlała wczoraj około południa katarek też praktycznie zniknął. Może i my jednak pojedziemy jutro na groby zwłaszcza jeśli pogoda będzie taka jak dziś.
Hruda ja już prawie 2 lata jeżdże z pękniętą szybą i zawsze mam lęki jak widzę policje bo ponoć za to mogą zabrać dowód rejstracyjny a mój M taki mądry że zawsze załatwia jakoś ten przegląd i dalej tak jeżdżę:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry