majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Dobrze pomyślałaśP jedzie w poniedzialek do Serocka i chce nas wziac ze soba. a ja pomyslalam....
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze pomyślałaśP jedzie w poniedzialek do Serocka i chce nas wziac ze soba. a ja pomyslalam....
:-)Dobrze pomyślałaś:-)

Czy któraś z was ma dwuletnią różnicę pomiędzy dziećmi(albo podobną) ? (chyba Agulka ,Monia ,Atru i Tygrysek )
i czy możecie napisać coś na ten temat : czy starszak jest zazdrosny , czy łapią kontakt ze sobą no i czy wam było bardzo ciężko
już tak mam że zanim podejmę jakąś decyzje to muszę wszystko przeanalizować na wszelkie możliwe sposoby![]()
Kontakt jest. Tylko teraz Łukasz dużo zabaw Pawłowi psuje, bo chce wszystko robić z nim albo wszystko to samo. Zabiera mu kartki do rysowania, kredki, plastelinę, zabawki, burzy układane domki, tory, zwierzątka... Ale jak złapią fazę to tylko słychać śmiechy (i czkawkę potem ;-)).
Naomi - skoro tylko ja tak widze to olej to. Dziwne ze tylko twoja sygnature tak mam, Ale nic to!

; ciagnie za nos i wbija paznokietki

Teraz już mamyoj, dobrze ze spytalam jescze raz P kiedy i to ma byc we wtorek! w serocku ma byc na ok 11.00. dlugo mu nie zejdzie.
macie juz jakies plany na ten dzien?
:-)Teraz już mamy:-)

ja tak własnie usypiałam małego jak miał parę m-cy.wymyslilam wyciszacz dla julitki: klade sie na plecach, podkurczam troche nogi, zeby kolana wystawaly do gory. julitka siada mi na brzuchu i opiera glowke na kolanach. ja ruszam nimi w prawo i w lewo nucac: lululu, a ona lezy i sie wycisza, az nawet zaczyna ziewac i wolac o smoka
szkoda tylko, ze przed snem to nie zadzialalo, bo nie chciaal sie lulac.
![]()

Adas uwielbia robic mi pierdziochy, podnosi koszulkę i ustami pierdzi w pępek
a pierdzioszki to uwielbia jak robimy jej!!