Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po cichutku liczylam na 'żelazną' Marianne:-) i tak sobie ostatnio myslalam ze z Toba TO bym sobie pogadala:-)...uprzejamniajac pogaduszki truneczkiem heheOczywiście ja jeszcze siedzę. Mały w końcu zasnął i tak jednym okiem oglądam "Sposób na blondynkę"

a Adaś oj biedny ale żeby było tak jak z Mają czyli ani śladu po uszczerbieniu;-)
Moj tez taki dziwolag...wiec dlatego m.in 'pogadalybysmy";-)Oj pogadałybyśmy, tylko tak daleko do siebie mamy:-( szkoda,że mój S (nie wiem dlaczego) nie lubi jechać do kogoś jak go nie zna. Np. ciągnę go do mojej mężatej kumpeli,a on,że nie,bo nie zna,bo coś tam... jak dzieciak

Mialam z wami siedziec i pisac ale...rozgorzala wojna z J i glowa mi odpada...a jak wojna to nie inaczej - po calosci...:-(
Ale poczytuje was, wybaczcie ze tak lakonicznie...
Luandzia - wspolczuje ci przebojow z Zuzia...trzymajcie sie..ja nie szepilam swojego na rota:-(
Do niczego takie sprzeczki na odległość...

i albo Łukasz się nie zaraził albo te dwie rzadkie kupy co wtedy były to był jedyny objaw. A my wszyscy chorowaliśmy 
Ja! Ja! Wyślij do mnie! moze być mailem...Co Ty na to?Bry!
Justyna mam fajne kolędy dla dzieci i takie zimowe piosenki, jutro maz bedzie na poczcie to moze wyslac.
Asia a co tam u Was jakiś wirus?
Asia, Majandra - widzę że jesteście babony jedne, odezwijcie sie co u Was :-)

). Wstaki chłopcy przed 6tą
i jakoś się kisimy w domu...
a i tak pomagała mi Majandra. Jak możesz to prześlij mi linka do Twojego konto na priva. Bardzo dziękuję!
i lecę do kuchni bo coś tam mała rządzi więc nie zły sajgon pewnie tam zastanę.