AsiaKC
Just mama
Nie dziwię się że nie wytrzymałaśWpadłam zobaczćco u Moni i bardzo się cieszę że już po wszystkim i z Matim ok. Jestem maksymalnie wq*** bo okazało się że mama miała własny plan i zjawił się tato z małym i pakował mi się na chatę było mi strasznie głupio jak mu powiedziałam że nie ma mowy bo mała śpi i nie chcę żeby Szymek ją budził. Tato przerażony bo mama 18 w kolejce a on przy takim bajtku nic nie potrafi sam zrobić. Właśnie dzwoniła moja siostra i pyta czy tato jest u mnie no jak tu się cholera nie wq******* ukartowały to licząc że się zlituje jak zobaczę ojca nie wytrzymałam i powiedziałam jej do słuchu.![]()
Sama bym się z lekka wqła!
Cios poniżej pasa!!! Nieźle to sobie wymyśliły
A co tata zrobił? Wpuściłaś go w końcu?
Tygrysku - współczuję Ci! Leczcie się szybko!
Ja niby nieźle, w sumie to już prawie zdrowa jestem ale starannie odpoczywam w łóżku korzystając z tego że dzisiaj już jest moja mama. ;-)
??
) i tez chodzi gadajac po swojemu. Ale jak sie skupia nad czyms albo jak po prostu siedzi w wozku buzia jest otwarta....A tak w ogole dla pewnosci idz do logopedy to bedziesz sokojniejsza. Nie ma co tu siac paniki.
Ja te zeby nazywam kly i tez tak mowi na nie moja dentystka...
:-)
Ale to nic i tak nas kochasz tak jak my Ciebie;-)
Ale w sobotę byl u nas S kuzyn, nasz świadek i zaproponował parapetówkę w sylwka. Z dzieciakami. I chyba ten plan zostanie wprowadzony w życie.