reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Agulka wspólczuję sprawy z J i nie dziwię się że jesteś wściekła ja bym chyba swojego rozszarpała za takie coś:crazy: że nie wspomnę co bym zrobiłam tym gliniarzom gdyby wpadli w moje ręce:wściekła/y: Trzymam jutro kciuki za Adaśka oby się skończyło jak najlepiej:tak:
Dabids ja też pooglądałam zdjęcia super aż Ci zazdroszczę może kiedyś i nam się uda wybrać do Paryża ale ja to bym musiała minimum na tydzień a i to nie wiem czy nie byłoby za mało na zwiedzenie tego pięknego miasta:tak:
Co do mycia włosków u nas to nigdy nie stanowiło to problemu mała się nie złości robi tylko taką dziwną minę jak cała woda scieka jej na twarz i oczy a po chwili się śmieje:tak: mam nadzieję że już jej tak zostanie.

Idę spać, dobranoc. Udało mi się dziś w ońcu zrobić jeden rozdział z książki z kursu Photoshopa. Idzie mi ta nauka jak po grudzie, tylko P we mnie wierzy i mnie to motywuje :-)

Witam z rana! Myślałam że będę miała tu co poczytać od wczoraj a tu ja skończyłam ja zaczynam:-D U nas zaczyna się sajgon i zaraz zabieram sie z małą bo nie chce tu siedzieć jak kują w ścianie. Miłego dnia dziwczynki!

Melduje sie i ja.
U nas bialo.Od ponad 3 lat sniegu tu nie widzialam a dzisiaj jest super.Oki lece za obiad sie brac bo dzidziaj jagniecinka i roboty z tym wiecej.

Witam Bebonki!

Hruda - chyba zaraziłam Staśka opryszczką, choć tak uważałam. Może pojedziemy do Edwarda jakoś po weekendzie, dobrze? Wolalabym, zeby mu najpierw zeszło. Spodenki są całe i zdrowe :-pBardzo fajne zresztą.

reklama
Witam sie i ja.
Myślałam, ze jak będę na urlopie to będę miała więcej czasu na BB a tu nici. Zaczyna mnie denerwować , ze tylko wpadne, napisze dwa słowa i tyle mnie było:crazy: Ale cóz siła wyższa i obowiązki wzywają. Mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie:sorry:.
Pa życzę miłego dnia i ide Was poczytać bo chociaz w czytaniu nie chce mieć mega zaległosci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry