reklama

Wrześniówkowe mamy

U nas grypa sie rozpanoszyla.Wczoraj musielismy pojecha na ostry dyzur do szpitala.Fabus caly dzien praktycznie sie nie budzil mnie bolaly wszystkie kosci od pasa w dol nawet stopy i nie molam chodzic.Tak to szybko przyszlo,jeszcze w piatek pospzatalam caly dom i mialam powera.No to tyle co u nas.

Donkat zdrowia,szczescia,pomaranczy niech Ci dzis maz nago zatanczy.

Nuska swietna ta kartka pozwolisz ze ja zgapie i puszcze w swiat.
Carioca :-(
Naomi gratuluje synka ale fajnie Ci sie trafilo:-)

A ja wracam do wyrka bo malzonek juz krzyczy ze wstalam.

reklama
Powinnam juz sie klasc spac, ale weszlam po cos do netu i od razu tutaj i zapomnialam po co chcialam odpalac kompa... Mam szkole w ten weekend. Teraz jak te dwa dni mąż sie opiekuje malym, to ja bede w poniedzialek chyba caly dzien sprzatac. To jest taki brudas, balaganiarz, grrrrr Powinien byl dzis rozge dostać. Ja nic nie dostałam, bo mąż mowi ze zamowil na Merlinie i nie zdazylo dojsc, caly on, pewnie wczoraj zamowil.

Donkat - STOOO LAT, STOOO LAT!!!!!!!!!! Zdrówka, zdrówka, zdrówka, radości i wielkiego sukcesu tego Waszego sklepiku, który szybko ruszy i zrobi furrorę.

Witam jestem mamą wreześniową 2008, i mam do was próśbe czy mogłybyście napisać jaki wózek polecacie, bo ja swój muszę sprzedać, okazał się za cięzki i za duży, teraz szukam coś innego i dlatego was pytam. Z góry dziękuje

widze ze silaczka ejstes jak moja mama. ona wszelkie narzedzia, czy sprzety psuje bo am tak silne dlonie. ja natomiast mam problem z wycisnieciem prania recznego:zawstydzona/y:
Ja mam tak,że jak coś ma plastikowe zamknięcie,cy coś takiego to zawsze rozwalę,bo za mocno pociągnę, przycisnę, ehh

Witam jestem mamą wreześniową 2008, i mam do was próśbe czy mogłybyście napisać jaki wózek polecacie, bo ja swój muszę sprzedać, okazał się za cięzki i za duży, teraz szukam coś innego i dlatego was pytam. Z góry dziękuje
Mamy wątek dot. wózków,fotelików

S przyjechał w piątek przed 2 w nocy. Mateusz, krótko po jego przyjeździe obudził się i rządził do 4:wściekła/y: Wzięłam go do nas do łóżka,a on myk do zabawek. Postawiłam na skrzyni z zabawkami wywrotkę od Mikołaja i co? Od razu ją zauważył,a S mówił,że nie zajaży. Dostał jeszcze drewnianą układankę, traktorek do skręcania z Biedronki (bardzo fajny) i od moich rodziców robocika na pilota. Chodzi, mruga oczami i wydaje dźwięki, no i straszy Mateusza. Nieudana zabawka,bo płacze jak go widzi:dry:
Wczoraj moi rodzice zostali u nas na kieliszku mikołajkowym. Przyjechali po 17,a odwoziłam ich po 12:szok: Moja mama nieźle miała w czubie:-D
Odwiozłam S do pracy i jestem u rodziców na obiadku i kawce

Czesc dziewczyny!
Bylismy rzecz jasna u rodzicow na noc i nie dawno wrocilismy. Pozyczylam od nich 2 gigantyczne kartony srebrnych ozdob ze straczyloby na 2 choinki. w tym roku robimy srebrne drzewko.
Poza tym jestem totalnie zmeczona zachowaniem Staska ale coz...za tydzien wraca Daddy...cool :-):tak::happy:

Jeszcze jedno.
Dziewczyny z 3Miasta - przyjacoilka szuka 2 opokojowego mieszkania Gdansku do wynajecia! - jak ktorys z waszych znjomnych bedzie mial takowe - dajcie znaka na priva. Bede bardzo wdzieczna:-):-):-)

Aha:-) nie pisze duzo bo Stas wyrwal mi lieterke "w" i musze ja wklejac specjalnie zeby nie bylo obciachu hehe:crazy::-p

reklama
witam sie wieczorkiem!Za tydzien wybieramy sie kupic choinke-u nas tylko prawdziwa. Poza tym w irlandii juz od sierpnia mozna bylo kupic ozdoby swiateczne itp a ludzie juz od tygodnia maja choinki w domu-szal :-) Ja wczoraj przystroilam kominek, bo zawsze mi sie marzylo, zeby byl tak jak na filmach amerykanskich hehe czyli cala galazka zielona pociagnieta z bombkami itp super to wyglada.
Aaaaaaaaaaah kartki jutro wysylam, juz wszystkie podpisane, w tv same swiateczne filmy...uwielbiam ten klimat :D ide cos w tv luknac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry