reklama

Wrześniówkowe mamy

luandzia to fajnie by było jakby ciocia coś poradziła, tzn jakiś pomysł co z tym z robic
i nie fnfajnie że Zuzia się załapała na anybiotyk i radzę podaj go jak najszybciej najlepiej strzykawka nawed na półśpiąco i pamiętaj że jak teraz podasz o 20 to potem rano o 8 i lepiej podac co 11 godzin i 40 minut niż co 12 godzin i 20 minut to wtdy zadziała

reklama
Luandzia zdrówka dla Zuzi
Tygrysku nie za ciekawie u was.
Donkat jak smakował placek?

Mój mały też padł jak kawka, nawet kolacji mu nie wciskałam tylko dałam butlę na pół śpiąco, ale wypił tylko 100ml i 150 ml wody:tak::szok:

Już upatrzeliśmy sobie auto, J go oglądał a w środę jedziemy ze "specjalistą" do faceta i na stację diagnostyczną i jak będzie ok to kupujemy:tak::-p:happy2::happy2::happy2: Oj jak się cieszę.

Luandzia Nel dostala augmentin to bardzo dobry antybiotyk niestety u nas zostal zle dobrany bo mala nie chciala go brac tak czesto jak miala i byly wielkie przepychanmi zeby jej go aplikowac w rezultacie czego dawki nie byly pelne, choroba nawrocila i wtedy przepisano mi summamed ktory bierze sie tylko 3 dni raz dziennie- czyli taka wersja dla antylekowców;-) Duzo zdrowka dla Zuzi niech odpoczywa a antybiotyk na pewno zadziala jezeli bedzie wspolpracowac:tak:

Uwaga, mam Tokaja i nie zawaham się go użyć!

Agulka - bardzo się cieszę, niech autko będzie niezawodne, sliczne i łatwe do prowadzenia. Ale swoją drogą, to cudownie że rodzice mogą Wam pomagać.

Tygrysku - napewno macie lokalną gazetę, jakieś powiatowe wieści. Polecam takie dzbanki do filtrowania wody, ja mam Anna. Filtry wymienia sie raz na miesiac. Mój szwagier się zna bo wykłada na hydrologii i mowi, ze te filtry są dobre.

SaintBest - Sklep internetowy :: Dzbanki filtrujące

W hipermarketach są czasem na nie fajne promocje.

Luandzia - ten antybiotyk jest delikatny, Stas go bral zaraz po porodzie jak mial podwyzszone crp. Szkoda mimo wszystko, ze jednak Zuzia dostanie antybiotyk :( Życzę duuuuzo zdrówka.

Donkat jak smakował placek?

Mój mały też padł jak kawka, nawet kolacji mu nie wciskałam tylko dałam butlę na pół śpiąco, ale wypił tylko 100ml i 150 ml wody:tak::szok:

Już upatrzeliśmy sobie auto, J go oglądał a w środę jedziemy ze "specjalistą" do faceta i na stację diagnostyczną i jak będzie ok to kupujemy:tak::-p:happy2::happy2::happy2: Oj jak się cieszę.

jak sie okazalo plaek najbardziej smakowalP i zjadl go prawie sam:-):tak:
zachecilo mnie to do dalszych wypeikow:-D:-D:szok::rofl2:

fajnie, ze autko upatrzone. lepiej dwa razy sie zastanowcie nad wyborem, niz kupcie pochopnie:tak:

Polecam takie dzbanki do filtrowania wody, ja mam Anna. Filtry wymienia sie raz na miesiac. Mój szwagier się zna bo wykłada na hydrologii i mowi, ze te filtry są dobre.

SaintBest - Sklep internetowy :: Dzbanki filtrujące

W hipermarketach są czasem na nie fajne promocje.

wlasnie ostatnio ogladalm w markcecie bo byla promocja. nie wiem jednak czym sie ikierowac przy wyborze dzbanka, bo jest ich 5mln:szok: i nie wiem w sumie czym sie roznia, bo dla mnie to kazdy taki sam:zawstydzona/y:

jak na razie uzywamy filtrow do ekspersow do kawy i przelewamy za kazym razem wode przez ten bibulkowy filt, poniewaz u nas woda ma bardzo duzo kamienia.

Donkat - one chyba się tylko kolorem i cena roznia. Wszystkie filtry z tego co czytalam na opakowaniach są po prostu węglowe. Podpytam szwagra przy okazji i dam znac.

Sączę sobie winko, siedzę na allegro, leci AXN, jeszcze by mi tylko papierosek brakował do nirwany.

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrysku ciocia powiedziała że jeżeli powiadomiłaś sanepid to nie musisz już dzwonić do wodociągów bo oni na pewno się z nimi skontaktowali
możliwe że wodociągi przesadziły z chlorem ale to już wyjdzie na pewno w trakcie badania teraz zostaje tylko czekać pisałaś że chyba jutro mają być wyniki tak ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry