• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Sączę sobie winko, siedzę na allegro, leci AXN, jeszcze by mi tylko papierosek brakował do nirwany.

A ja siedzę i wcinam smażona cebulę, tak jakos mojego J natchnęło i cała patelnię zrobił, lubie tak, pycha.
Oj wy hedosnistki:-):-):-)...a ja tez sobie dogadzam - twarog z dzemem truskawkowym z tatinej spizarni hehe
I ciesze sie bardzo bo Stas nie bedzie mial operacji wiazadelka:-):tak:. oglodala go dzis laryngolog i wszytsko gra. Tylko cwiczyc - weic bede z nim chodzic na zjecia do poradni logopedycznej!

a przede mną chyba nie przespana noc Zuzka co chwile budzi się z kaszlem :-( dałam jej jeszcze jakiś czas temu ibum i położyłam w pokoju lekko rozgnieciony czosnek (dwa ząbki) jutro idę do pracy chociaż szefowa powiedziała że mogę wziąć opiekę ale wole nie przesadzać bo jeszcze nie przedłuży mi umowy ...
poza tym w dzień Zuzia jest ok najgorzej jest w nocy bo wszystko jej spływa więc niania na pewno sobie poradzi ewentualnie W nie pójdzie do pracy ...
dzwoniłam do tej mojej cioci która jest pediatrą i niestety potwierdziła to co powiedział Tygrysek czyli że ten antybiotyk zacznie działać dopiero po dwóch trzech dawkach :-( lecę bo znowu kaszle

Luandzia - ciezko teraz dzieco wychowac bez antybiotyku :( Ja bardzo wierze w czosnek, tak wiec uwazam ze rozlozenie rozgnieconego kolo lozeczka pomoze. Pewnie pamietasz o probiotykach, ale przypomne :tak: Życze zdrówka, zdrówka, zdrówka. Pewnie ten antybiotyk dziala wolniej, bo jest po prostu delikatniejszy niz te silniejsze.

Hruda- twaróg haha! Z czym tu do butelki winka, tudzież smażonej cebuli, ośmieszasz się :-p

Justyna - duzo palisz dziennie?

Hruda- twaróg haha! Z czym tu do butelki winka, tudzież smażonej cebuli, ośmieszasz się :-p
:zawstydzona/y::-(;-)...ale ja lubie..bardzo lubie..a zwazyszy godzine:szok::crazy: to taka konsumpcja jest dla mnie rozpustna nirvana wrecz hehe

Luandzia - porozkladaj tego czosnku ile sie da...jak na krucjate przeciw draculi:-p;-):-DPo radach Agulki Staskowi (jeszcze w Angolandii) przeszlo prawie z dnia na dzien...choc az oczy piekly jak wchodzilam do pokoiku Stasiula:szok::tak:

Glupi to ma szczescie...zamowilam na allegro koszulke z czacha dla mojego 'doroslego';-)meza i facet pomyslil sie w adresie:crazy:...w ramach rekompensaty wyslal mi jeszcze dodatkowa...ale J bedzie mial wypasny prezent:happy2::-D:-p

Ostatnia edycja:
A chlebek z ciągnący żółtym serem się nada? I piwo!
Luandzia zwiń koc pod głowę pod materec. Wydzielinka będzie spływała i nie będzie tak dusiła.
No palę nie więcej niż paczkę. czasami polowę. Wiem dużo.nie wyobrażam sobie niepalenia:zawstydzona/y:

Nie wiem czy to przez leki czy przez czosnek ale na razie Zuzia śpi i nie kaszle
a maścią smaruje tylko w dzień bo podobno na noc się nie powinno bo wzmaga odkrztuszanie czy coś takiego
ten syrop z mleczów robi chyba babcia W ale tez nie wiem czy to nadaje sie dla takich maluchów idę już spać bo jutro będę nieprzytomna w pracy
aaa i Justyna dałam Zuzce takiego rogala do karmienia pod głowę dzięki dziewczyny za wszystkie rady dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry