justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
nawet nie myśl. Jak mam przestać palić jak nie mam motywacji,ani silnej woli ani nic innegoSączę sobie winko, siedzę na allegro, leci AXN, jeszcze by mi tylko papierosek brakował do nirwany.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nawet nie myśl. Jak mam przestać palić jak nie mam motywacji,ani silnej woli ani nic innegoSączę sobie winko, siedzę na allegro, leci AXN, jeszcze by mi tylko papierosek brakował do nirwany.

Sączę sobie winko, siedzę na allegro, leci AXN, jeszcze by mi tylko papierosek brakował do nirwany.
Oj wy hedosnistki:-):-):-)...a ja tez sobie dogadzam - twarog z dzemem truskawkowym z tatinej spizarni heheA ja siedzę i wcinam smażona cebulę, tak jakos mojego J natchnęło i cała patelnię zrobił, lubie tak, pycha.
. oglodala go dzis laryngolog i wszytsko gra. Tylko cwiczyc - weic bede z nim chodzic na zjecia do poradni logopedycznej!
Życze zdrówka, zdrówka, zdrówka. Pewnie ten antybiotyk dziala wolniej, bo jest po prostu delikatniejszy niz te silniejsze.
Hruda- twaróg haha! Z czym tu do butelki winka, tudzież smażonej cebuli, ośmieszasz się![]()
:-(;-)...ale ja lubie..bardzo lubie..a zwazyszy godzine
to taka konsumpcja jest dla mnie rozpustna nirvana wrecz hehe
;-)
Po radach Agulki Staskowi (jeszcze w Angolandii) przeszlo prawie z dnia na dzien...choc az oczy piekly jak wchodzilam do pokoiku Stasiula

...w ramach rekompensaty wyslal mi jeszcze dodatkowa...ale J bedzie mial wypasny prezent

natura czyni cuda;-)
Po radach Agulki Staskowi (jeszcze w Angolandii) przeszlo prawie z dnia na dzien...choc az oczy piekly jak wchodzilam do pokoiku Stasiula
![]()

a ja aplikuje teraz mojej Mai wyciąg z mlecza plnego tego żółtego, też na flegmę
tylko muszę doczytać czy takim maluchom jak nasze mozna tez podawać