reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Sączę sobie winko, siedzę na allegro, leci AXN, jeszcze by mi tylko papierosek brakował do nirwany.

A ja siedzę i wcinam smażona cebulę, tak jakos mojego J natchnęło i cała patelnię zrobił, lubie tak, pycha.
Oj wy hedosnistki:-):-):-)...a ja tez sobie dogadzam - twarog z dzemem truskawkowym z tatinej spizarni hehe
I ciesze sie bardzo bo Stas nie bedzie mial operacji wiazadelka:-):tak:. oglodala go dzis laryngolog i wszytsko gra. Tylko cwiczyc - weic bede z nim chodzic na zjecia do poradni logopedycznej!

a przede mną chyba nie przespana noc Zuzka co chwile budzi się z kaszlem :-( dałam jej jeszcze jakiś czas temu ibum i położyłam w pokoju lekko rozgnieciony czosnek (dwa ząbki) jutro idę do pracy chociaż szefowa powiedziała że mogę wziąć opiekę ale wole nie przesadzać bo jeszcze nie przedłuży mi umowy ...
poza tym w dzień Zuzia jest ok najgorzej jest w nocy bo wszystko jej spływa więc niania na pewno sobie poradzi ewentualnie W nie pójdzie do pracy ...
dzwoniłam do tej mojej cioci która jest pediatrą i niestety potwierdziła to co powiedział Tygrysek czyli że ten antybiotyk zacznie działać dopiero po dwóch trzech dawkach :-( lecę bo znowu kaszle

Luandzia - ciezko teraz dzieco wychowac bez antybiotyku :( Ja bardzo wierze w czosnek, tak wiec uwazam ze rozlozenie rozgnieconego kolo lozeczka pomoze. Pewnie pamietasz o probiotykach, ale przypomne :tak: Życze zdrówka, zdrówka, zdrówka. Pewnie ten antybiotyk dziala wolniej, bo jest po prostu delikatniejszy niz te silniejsze.

Hruda- twaróg haha! Z czym tu do butelki winka, tudzież smażonej cebuli, ośmieszasz się :-p

Justyna - duzo palisz dziennie?

Hruda- twaróg haha! Z czym tu do butelki winka, tudzież smażonej cebuli, ośmieszasz się :-p
:zawstydzona/y::-(;-)...ale ja lubie..bardzo lubie..a zwazyszy godzine:szok::crazy: to taka konsumpcja jest dla mnie rozpustna nirvana wrecz hehe

Luandzia - porozkladaj tego czosnku ile sie da...jak na krucjate przeciw draculi:-p;-):-DPo radach Agulki Staskowi (jeszcze w Angolandii) przeszlo prawie z dnia na dzien...choc az oczy piekly jak wchodzilam do pokoiku Stasiula:szok::tak:

Glupi to ma szczescie...zamowilam na allegro koszulke z czacha dla mojego 'doroslego';-)meza i facet pomyslil sie w adresie:crazy:...w ramach rekompensaty wyslal mi jeszcze dodatkowa...ale J bedzie mial wypasny prezent:happy2::-D:-p

Ostatnia edycja:
A chlebek z ciągnący żółtym serem się nada? I piwo!
Luandzia zwiń koc pod głowę pod materec. Wydzielinka będzie spływała i nie będzie tak dusiła.
No palę nie więcej niż paczkę. czasami polowę. Wiem dużo.nie wyobrażam sobie niepalenia:zawstydzona/y:

Nie wiem czy to przez leki czy przez czosnek ale na razie Zuzia śpi i nie kaszle
a maścią smaruje tylko w dzień bo podobno na noc się nie powinno bo wzmaga odkrztuszanie czy coś takiego
ten syrop z mleczów robi chyba babcia W ale tez nie wiem czy to nadaje sie dla takich maluchów idę już spać bo jutro będę nieprzytomna w pracy
aaa i Justyna dałam Zuzce takiego rogala do karmienia pod głowę dzięki dziewczyny za wszystkie rady dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry