reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Doti u mnie chodzą obie strony.
No wypiździło mnie tak,że szok. Kupiłam dżiny i taki luźniejszy golf zielonkawy i laczki. Czyli wszystko co miałam w planie kupiłam. I małemu takie góralskie bambosze. Ludzi pełno, ciuchów też,ale tak jakoś nie było czegoś co oszołomiłoby mnie.
Młody zaglubiony, do domu przyjechaliśmy od mamy po 17 i miał 37,9. Dałam odrazu Ibufen i zleciało. Teraz rządzi w łóżeczku, przedrzeźnia tate jak chrapie, co chwilę ściąga spodnie od piżamy, śmieszne odgłosy wydaje i ślini się.

Dzień dobry Bebonki. Wczoraj z mezem zaczelismy kichac, Stasiu na szczescie sie trzyma. Wczoraj na noc walnęłam sobie nalewki czosnkowej i dzis jest juz ok, oby tak dalej. Życzę zdrówka wszystkim maluchom.
Dzis wiczorem przyjezdza moj tato na kilka dni, do ukochanego wnusia, nie do mnie :-D Ale i tak sie ciesze :-).
Miłego dnia!

Witam się poranną porą i z góry przepraszam za moją wekendową nieobecność ale sprzątnie chaty po remoncie mnie przerosło w sobotę poszliśmy spać po 2 a wczoraj chciałam trochę wcześniej się położyć żeby nie być jak ząbi dziś w pracy a i tak do 23 mi zeszło po góra prasowania urosła do rozmiarów kolosalnych. Idę poczytać co tu natworzyłyście pod moją nieobecność:tak:

Witam!
U nas dzis brzydka pogoda,nosa sie nie chce wychylac na dwor. Mamy juz choinke od soboty :-D A co tam! :-) Amandzie wyzynaja sie juz dwie gorne 3, wiec bedzie miala juz 14 zabkow lada chwila :-)

Witam i ja.
Ja tu z nadzieję, że duzo nastukane, a tu..... pustki, ale to dobrze, bo nie muszę duzo nadrabiać. Wczoraj cały dzień nie mogłam otworzyc żadnej strony a GG działało. Dziwne.

Czytam, że zaczęły się znów choróbska, u nas na szczęście NIE, tfuuuu, tfuuuu, w przedszkolu panuje ospa, więc mogę się spodziewać, a janzabawniejsze jest to, że J nigdy nie miał.

Teraz mały szaleje w łóżeczku i za Chiny nie chce spać, a nawet to dobrze bo o 14:30 muszę jechać po małą i J, bo pogoda paskudna.

reklama
hej!!

jakby powiedizlaa justyna: ****oza mnie wziela!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jetsem taka wsciekla, ze cokolwiek powduje wybuch zlosci!!!

1. pogoda przygnebiajaca, od rana trzeba swiecic swiatlo!!
2. bylam leclercu i jak pozniej spojrzalalm domu na paragon, to sie okazlalao, ze na 5 artykulach zostalam oszukana~!!!!!!
3. julitjka nie jest dzis najgrzecznuiejsza i mnie dodatkowo irytuje~~

chyba sobie zapaze melise na uspokojenie, bo mnie rozniesie:angry::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry