tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
donkat z tą naszą wodą to było tak, że sanepid wykrył w niej bakterię najprawdopodobniej coli i zalecił chlorowanie wody a że my wsioki chlorowanej wody nigdy nie uraczyli tzn w takiej ilości to zaraz fala biegunek wysypek i innych sensacji żołądkowych,
na razie dzieci doszły do siebie ale wode pijemy z butelek najtańszą ale jednak z jakś tam źródełek
ja już prawie ogarnełam zostały mi jeszcze gary w zlewie ale najpier kapiel potem zmywanie żebym miała w czym się ukąpac
na razie dzieci doszły do siebie ale wode pijemy z butelek najtańszą ale jednak z jakś tam źródełek
ja już prawie ogarnełam zostały mi jeszcze gary w zlewie ale najpier kapiel potem zmywanie żebym miała w czym się ukąpac
Mala zasnela dzis konkretnie w swoim lozeczku..zobaczymy do ktorej tam wytrzyma, wilgotna pieluche spryskalam w olbasi i przewiesilam na baldachimie-wczoraj pomoglo, moze troche jej ulzy..I gdzie te owocne rezultaty karmienia piersia..Nel co chwile cos lapie...
S w kościele,a ja korytarz musiałam umyć,bo wczoraj zapomniałam i sąsiadki obgadałyby mnie.

Mateuszowi też od piątku leci z nosa katarek i do tego zaczyna jeszcze kaszleć