Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mąż sprawdzi woskowanie;-)
Po 13 znowu 39,1. Niestety czopiki są zdecydowanie na nie! Tak płacze i pręży się,że co wepchłam to wyskoczył
skończyło się na syropku. Te czopiki szczypią? Jak jest u Was? 2 zęby już są na wierzchu. Jeszcze 3.

donkat kazda z nas miewa takie dni. Idz sie przespac jak masz okazje, napewno pomoze.

czesc laseczki
Bylismy w weekend u rodzicow a a dzis zrobilismy ostatnie zakupy prezentowe i inne.
wieczorem przybywa J a ja padam na rzesy bo przez te jego podroz autem przez Europe cos spac nie moglam:-(. Juz jest przed Szczecinem:-)
Zajrze moze pozniej:-)buziaki!!!

Hrudzia później to wiesz co będziesz robiłaMąż sprawdzi woskowanie;-)
Po 13 znowu 39,1. Niestety czopiki są zdecydowanie na nie! Tak płacze i pręży się,że co wepchłam to wyskoczył
skończyło się na syropku. Te czopiki szczypią? Jak jest u Was? 2 zęby już są na wierzchu. Jeszcze 3.
oj Justyna to u nas zaś syropy są na nie a czopka to z trudem ale jakoś se da wlożyć. A Mateuszek opróczu gorączki kaszle ,ma katar???spadla mu już temperaturka
U nas też dzieciaczki zaczynają chorowaćOla co chwile pociąga nosem a Mateuszek ma jakiś taki brzydki kaszel i katar a najgorsze jest to że co mu próbuje dać jakiś syropek to on go wypluje no i jak go leczyć
Dziewczyny wspólczuję wam tych nocnych pobudek![]()
wypila, ,eliske i jakos lepiej
pieke placek, wiec jak nie wyjdzie, to sie znow wq****. a ze nie wyjdzie to pewne na 90% bo z moim talentem.......
oj, biedactwa i was tez dopadlo?:-(
a jak nie wyjdzie to zamiast się wq**** to odrazu wypij meliske i będzie bez nerwów bo złość piękności szkodzi
;-)