reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
czesc laseczki
Bylismy w weekend u rodzicow a a dzis zrobilismy ostatnie zakupy prezentowe i inne.
wieczorem przybywa J a ja padam na rzesy bo przez te jego podroz autem przez Europe cos spac nie moglam:baffled::-(. Juz jest przed Szczecinem:-)
Zajrze moze pozniej:tak::-)buziaki!!!

Hrudzia później to wiesz co będziesz robiła:-p Mąż sprawdzi woskowanie;-):rofl2: Po 13 znowu 39,1. Niestety czopiki są zdecydowanie na nie! Tak płacze i pręży się,że co wepchłam to wyskoczył:wściekła/y: skończyło się na syropku. Te czopiki szczypią? Jak jest u Was? 2 zęby już są na wierzchu. Jeszcze 3.

oj Justyna to u nas zaś syropy są na nie a czopka to z trudem ale jakoś se da wlożyć. A Mateuszek opróczu gorączki kaszle ,ma katar???spadla mu już temperaturka:confused:
U nas też dzieciaczki zaczynają chorowaćOla co chwile pociąga nosem a Mateuszek ma jakiś taki brzydki kaszel i katar a najgorsze jest to że co mu próbuje dać jakiś syropek to on go wypluje no i jak go leczyć:confused::wściekła/y:
Dziewczyny wspólczuję wam tych nocnych pobudek:baffled:

U nas czopką zdecydowanie Tuśka mówi nie nie da sobie włożyć i już a syropki tylko przemycone z jedzeniem i to czymś ulubionym ze 2 łyżki np. jogurtu a potem łyżeczka syropku a na jej przodzie juogurt i od razu kolejna inaczej nie ma mowy żeby coś wzięła:no:

Mateusz syropki pije w zasadzie bez problemu. Daje mu tą strzykawką od nurofenu. Ma straszny katar. Jak kichnie to takie giluty wyskakują,że szok. No i bardzo wysoka temperatura, Ale apetyt ma, pije, tylko jest słabszy i taki leloszek się zrobił. Niech te zębole wyłażą,bo zwariuję.

Justyna Tuśce idą te cholerne kły już chyba ze 3 tygodnie a jeszcze france nie są na wierzchu normalnie jak dotykam jej dziąsło to czuje tego ostrego zęba i go widzę ale jeszcze jest pokryty cienkim dziąsłem i tak przez te 3 tygodnie raz z nią lepiej raz gorzej. Ale zagryzma zęba i tłumaczę sobie że z nas dwóch to ona bardziej cierpi bo podobno bólu jaki towarzyszy tym wyrzynającym się trójką nie wytrzymałby dorosły człowiek. Ostatnio mi znajopma dobrze powiedziała że Pan Bóg to źle wymyślił starość (z wiadomych powodów) i zęby bo raz że bolę jak wychodzą a dwa wiadomo jak to z nimi bywa.

donkat kazda z nas miewa takie dni. Idz sie przespac jak masz okazje, napewno pomoze.

wypila, ,eliske i jakos lepiej:-D
pieke placek, wiec jak nie wyjdzie, to sie znow wq****. a ze nie wyjdzie to pewne na 90% bo z moim talentem.......

czesc laseczki
Bylismy w weekend u rodzicow a a dzis zrobilismy ostatnie zakupy prezentowe i inne.
wieczorem przybywa J a ja padam na rzesy bo przez te jego podroz autem przez Europe cos spac nie moglam:baffled::-(. Juz jest przed Szczecinem:-)
Zajrze moze pozniej:tak::-)buziaki!!!

tam sie jedzie bezpieczniej niz po tych zakichanych polskich drogach:tak:

oj, bedzie sie dzialo, bedzie.....:-D:rofl2:

Hrudzia później to wiesz co będziesz robiła:-p Mąż sprawdzi woskowanie;-):rofl2: Po 13 znowu 39,1. Niestety czopiki są zdecydowanie na nie! Tak płacze i pręży się,że co wepchłam to wyskoczył:wściekła/y: skończyło się na syropku. Te czopiki szczypią? Jak jest u Was? 2 zęby już są na wierzchu. Jeszcze 3.

julitka nie narzeka jak je wkladam czopka.
szkoda mateuszka, ze taki chory:-(

oj Justyna to u nas zaś syropy są na nie a czopka to z trudem ale jakoś se da wlożyć. A Mateuszek opróczu gorączki kaszle ,ma katar???spadla mu już temperaturka:confused:
U nas też dzieciaczki zaczynają chorowaćOla co chwile pociąga nosem a Mateuszek ma jakiś taki brzydki kaszel i katar a najgorsze jest to że co mu próbuje dać jakiś syropek to on go wypluje no i jak go leczyć:confused::wściekła/y:
Dziewczyny wspólczuję wam tych nocnych pobudek:baffled:

oj, biedactwa i was tez dopadlo?:-(

wypila, ,eliske i jakos lepiej:-D
pieke placek, wiec jak nie wyjdzie, to sie znow wq****. a ze nie wyjdzie to pewne na 90% bo z moim talentem.......

oj, biedactwa i was tez dopadlo?:-(

miejmy nadzieję że placek wyjdzie bo chętnie bym zjadla :tak:a jak nie wyjdzie to zamiast się wq**** to odrazu wypij meliske i będzie bez nerwów bo złość piękności szkodzi:tak:;-)

reklama
I ja się witam wieczorowo.:-)

Hrudzia
oj dzis chyba spać nie pójdziesz i nie chodzi o bzzzzz tylko o sam fakt ,że "stary" w domu:tak:

Wszystkim chorym dzieciaczkom życzę zdrówka, oby do świąt te katary i inne objawy minęły

Donkat a czemu taki nastój? Wiem, że czasami to nawet nie widomo dlaczego qr... nas bierze, szybko wracaj do normy:happy::happy::happy:
Z jakiej okazji ten placek w środku tygodnia?????:blink:

Ja ciasteczka wczoraj piekłam i dzis juz pusto.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas widać milimetrowe 3 czwórki i od 3 tyg też nie chcą się przebić, ale odpukać żadnych objawów mały nie ma. Gdyby nie darł się wczoraj to bym nie zauważyła.:szok:

Kapusta i grzyby ugotowane na farsz. W tym tyg mam zamiar zrobic pierogi i zamrozić, aby było mniej roboty w Wigilię.

Adaś zwraca po syropkach a jak wkładam czopek to też bardzo się napręża i wyskakuje, troche to trwa ale udaje się.:tak:

Jakie są objawy ospy???? Bo moja córcia jakaś taka niewyraźna i brzuch ja boli.:dry::dry:

Do góry