tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Widzisz Aneczka Ja To Wszytko Wiem I To Moje Drugie Dzeciątko A Jednak Moja Fantazja I Stresy Robią Swoje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
że jak pojawiają się sporadycznie to znaczy ze wszystko jest w normie. Natomiast jakby pojawiały się często i w regularnych odstępach to trzeba się zgłosić do szpitala na obserwacje bo mogą byc groźne. Dostałam jeszcze jakieś leki w razie tych częstszych ( fenoterol i isoptin). Ale jak narazie jest ok i oby tak zostało.
normalnie mi wstyd ze taka beksa ze mnie.
Wiec chlodzilam sie moczac jedynie ngi w jeziorze..
. Taka sama nadzieję mam w związku z naszym samochodem i ciągle sie pocieszam, że ja go teraz naprawimy to poźniej będzie nam długo i bezawaryjnie służył :-):-):-).Znam to tyle że mi nie wolno wykonywać żadnych prac domowych więc czasu wolnego to ja mam nadmiar i od tego wolnego czasu tez juz dostaje świra. A wszyscy mi wciąż powtarzają " wypoczywaj wypoczywaj bo później to nie będziesz miał czasu na nic....." tak tylko jak tu wypocząc na zapas no nie:-).ja dzis cały ranek przeryczałam:-(Łapię jakiegoś doła. Ponad miesiac siedze juz na zwolnieniu i powoli zaczynam świrować, bo ile można prać, sprzatac i gotowac
Masz całkowitą rację już wiem dlaczego ze mnie taka panikara ja poprostu mam za dużo czasu na rozmyślania. Muszę sobie poszukać jakieś zajęcie. A Ty szykuj się juz szykuj do tego wesela bo czasu widzę już niewiele zostało.o jak ja to znam. Ale ja też na zwonieniu siedzę i każde zdażenie mam czas przeanalizować 20 razy i pewnie za duzo uwagi przywiącuję do sprawd, które bym olała w normalnym trybie. Dobrze, ze mam trochę spraw zwiazanych z weselem, mam czym dzien sobie zająć. Teraz jestem na etapie negocjaji z teściową na temat menu weslenego. Jest ciężkoale jeszcze iskry się nie posypały :-)