Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kochana zapomniałaś o moim S? Mój tak samo ulomny chyba we wszytskim jak TwójOj laski...wychodzi na to ze tylko moj J taki niedorobiony??? Ze Inny nie poproszony sam wszytsko zrobi, przezorny i dogadza jak moze z zaskoczenia? ze sam sie bierze za porzadki za gotowanie i nigdy nie chrapie na kanapie? wierzyc mi sie nie chce...musialyscie nad swoimi troche popracowac albo pracowaly nad nimi wasze kochane tesciowe heheh:-)
Poprawiam sobie hunor winkiem...co mi pozostalo![]()

w związkach na odległość, czy z doskoku chodzi o to,ze my bedąc same w domu z maluchami mamy swój rytm,a tu nagle wpada ktoś i robi rzeczy do których nie jesteśmy przyzwyczajone na codzień. Co nie zmienia faktu,że nasi panowie jak juz są w domu mogli by łaskawie domyśleć się,że można umyć gary,że można pomyć podłogi, że nie tylko oni są zmęczeni i nie tylko im należy się chrapanie na łóżku w ciuchachw przypadku hrudy chodzilo mi o cos innego. po prostu wydaje mi sie, ze po jakims czasie bycia razem przestajemy zwracac uwage na wiele drobiazgow. jesli natomiast jestesmy ze soba od czasu do czasu zaczyna nas denerwowac wiele spraw, nad ktorymi normalnie przeszlibysmy do porzadku dziennego. oj nie wiem jak to wyjasnicmam nadzieje, ze wiecie o czym mowie.
Facet to czasami taki jełop. Oczywiście niektóre z nas (nie będę pokazywała paluchem
) mają tych cudownych mężów o których śnimy...Oooo polać tej Pani:-)Kochana zapomniałaś o moim S? Mój tak samo ulomny chyba we wszytskim jak Twój
w związkach na odległość, czy z doskoku chodzi o to,ze my bedąc same w domu z maluchami mamy swój rytm,a tu nagle wpada ktoś i robi rzeczy do których nie jesteśmy przyzwyczajone na codzień. Co nie zmienia faktu,że nasi panowie jak juz są w domu mogli by łaskawie domyśleć się,że można umyć gary,że można pomyć podłogi, że nie tylko oni są zmęczeni i nie tylko im należy się chrapanie na łóżku w ciuchachFacet to czasami taki jełop. Oczywiście niektóre z nas (nie będę pokazywała paluchem
) mają tych cudownych mężów o których śnimy...

Oj laski...wychodzi na to ze tylko moj J taki niedorobiony???
Ze Inny nie poproszony sam wszytsko zrobi, No może nie wszystko
przezorny i dogadza jak moze z zaskoczenia? tak
ze sam sie bierze za porzadki za gotowanie raczej tak (gotownie często)
i nigdy nie chrapie na kanapie? oj chrapie okrutnie wrrrrrrrrrr
wierzyc mi sie nie chce...musialyscie nad swoimi troche popracowac albo pracowaly nad nimi wasze kochane tesciowe heheh:-)
Hrudzia ideałów nie ma każdy ma coś za uszami![]()
w związkach na odległość, czy z doskoku chodzi o to,ze my bedąc same w domu z maluchami mamy swój rytm,a tu nagle wpada ktoś i robi rzeczy do których nie jesteśmy przyzwyczajone na codzień. Co nie zmienia faktu,że nasi panowie jak juz są w domu mogli by łaskawie domyśleć się,że można umyć gary,że można pomyć podłogi, że nie tylko oni są zmęczeni i nie tylko im należy się chrapanie na łóżku w ciuchachFacet to czasami taki jełop. Oczywiście niektóre z nas (nie będę pokazywała paluchem
) mają tych cudownych mężów o których śnimy...
że nagle ktoś czytaj facet rozwala ten ułożony schemat. Widzisz Justynka ja się tego najbardziej boję mój M prowadzi tą firmę transportową i od początku mu mówiłam że jeśli tylko przyjdzie mu do głowy siąść za kółko i jeździć w trasy to ja odchodzę. Wychowałam się w rodzinie w której ojciec był zawodowym kierowcą i nie raz się śmiałam że gdyby mama mi nie powiedziała że to mój tatuś to bym myślała że nas w wekendy jakiś pan odwiedza:-( ale to był taki śmiech przez łzy bo ojca jednak brakowało a jak wracał to zawsze się z matką o coś kłócił i to był chyba właśnie ten powód że on nagle wkraczał w jej ułożony świat. A teraz M zaczyna coraz częściej przebąkiwać że czasy ciężkie i może on by jednak zaczął jeździć zamiast jednego kierowcy. Narazie na gadaniu się kończy ale boję się co będzie dalej
Miłej nocy kochane i do jutra!