majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A to przepraszam. Dla nas to wszystko było oczywistenie wszyscy wszystko wiedza. niektorzy musza doczytac![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to przepraszam. Dla nas to wszystko było oczywistenie wszyscy wszystko wiedza. niektorzy musza doczytac![]()
A ja dostałam jeden i drugi i szybciutko się ich pozbyłam w obawie że będą kusićja dostaąłm Quelle i reakcję mam taka jak Ty
Kochana...ja tych poradnikow przeczytalam zyliony: od psychologicznych po ezoteryczne i duchowe wywyody. A "Marsjanow" przeczytalam 3 rodzajeja polecam ksiazki z serii "Mezczyzni sa z Marsa a kobiety z Wenus". jest ich sporo, np dla malzenstw, dla zwiazkow dziewczyna-chlopak, w sypialni itp itd
Tez uwazam ze z lekka traca banalem i porusza przyziemne sprawy...ta ktora teraz czytam wydaje sie taka 'madra' i rzetelnaA ja się zawiodłam na tej książce. Dla mnie to banał![]()
A to przepraszam. Dla nas to wszystko było oczywiste![]()
...czytalam 'Marsjanow' 6 lat temu jak bylam z innym ancymonem i nie powiem, ten banal mi sporo pomogl zrozumiec facetow!:-)
Myślałam,że skoro tutaj cisz to akcja toczy się na zamkniętym,ale nie![]()
ja jestem ale też niedugo bo dziś mamy w planach zobaczyć ,,nie kłam kochanie"Myślałam,że skoro tutaj cisz to akcja toczy się na zamkniętym,ale nie![]()
ja jestem ale też niedugo bo dziś mamy w planach zobaczyć ,,nie kłam kochanie"a teraz zerkam jeszcze na ,,na dobre i na zle" i w miedzy czasie szukam jakiegos programu do nagrywania plyt bo chcę dzieciom nagrać plytke z piosenkami
![]()
Pierwsz wiedźma się meldujeja jestem jak się domyślacie prawie cały czas dzisiaj ale mam tu trochę młyn dzisiaj i ciągle coś się dzieje. Wreszcie jakiś ruch i jest do kogo gębe otworzyć
![]()