donkat
Fanka BB :)
Majandra. Jest szampon, są chusteczki do czyszczenia dywanów i jest takie coś: Katalog online
Otwiera ci się?
mnie sie ie otwiera, a intersuej mnie ten sopecyfik do dywanow

moze podaj mi twoj nick allegro, to sobie poszukam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Majandra. Jest szampon, są chusteczki do czyszczenia dywanów i jest takie coś: Katalog online
Otwiera ci się?

Nie mam tego jeszcze wystawionego. Moje aukcje są tu: Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Ale tu jest opis:
"Ten magiczny zestaw ułatwi Ci usuwanie plam z dywanów i wykładzin bez zamaczania ich. Rozciencz szampon wodą w proporcji 1:1, wymieszaj, az powstanie piana. Zanurz w niej myjkę, ręcznie wycisnij gąbkowe rolki tak, by pozostała na nich tylko piana bez wody. Rozprowadz na zabrudzonym miejscu na dywanie. Poczekaj, az piana wyschnie i zmieni się w drobne kryształki, które wiązą w sobie wszystkie cząsteczki zanieczyszczen. Zbierz je za pomocą odkurzacza. W ten sposób upierzesz dywan bez namaczania. Przy bardzo intensywnym zabrudzeniu stosuj szampon bez rozcienczania. Długosc rączki myjki 19 cm, pojemnosc szamponu 300 m" Normalnie kosztuje 39,99 ale jak dla Was może być 30 ;-)
Tylko zamówienie robię jutro rano
a wygląda tak
A tutaj jest katalog, skoro już tak uprawiam marketing na forum http://www.bwlib.home.pl/katalog/109lo.pdf

czy to moze sie robi o wiele mniejsze ilosci?
Doti, dzięki za linka do tego zestawu. Zastanowię się nad nim.
A propos leków podawanych dzieciom. Agulka, czemu dajesz małemu Pyralginę? Przecież ona (jak i aspiryna) jest zakazana do 12 r. ż.![]()
'Dziennik Polski': Dzieci chorują od leków
Lekarze i rodzice podają dzieciom złe leki - Wiadomości - WP.PL
sporadycznie i w bardzo wysokich gorączkach, a u nas było 40 st. Więc podałam i pomogłostuknal mi 2000 post, dziekuje za gratulacje
zapraszam na imprezke, choc ja z powodu choroby opije to herbatka i zagryze buleczka
a potem może małe bzzzzzzzzzzzzzzz........;-):-)
Ja właśnie też dużo słyszałam o tym że z takimi maluchami jest problem przy USG i zawsze jest okrutny płacz dlatego chcę się wstrzymać mam nadzieję że do tego czasu nic jej nie będzie
Co do podawania leków to tak to wygląda że czasem niestety trzeba podać coś dziecko czego się niby nie powinno ale niestety czasem trzeba to zrobić dla dobra dzieciaczka to tak jak z antybiotykami w ciąży niby nie wolno ale czasem jak nie ma wyjścia to trzeba i już;-)
Hruda, u ciebie na zdjęciach kiedyś widziałam taki piecyk, grzejesz takim? Sprawdza się? Staś się nie poparzył?A z nowości u nas: wczoraj mój P przywiózł z kumplem piecyk, tzw. kozę, dzisiaj to będą podłączać i jak wszystko się uda, to od jutra oszczędzamy gazHruda, u ciebie na zdjęciach kiedyś widziałam taki piecyk, grzejesz takim? Sprawdza się? Staś się nie poparzył?
!

:-):-):-)
:-
:-