Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tak w ogóle to dzień dobry a raczej dobry wieczór
pranie i masa prasowania
buuuu ale tyle się nazbierało, później jakiś obiadek trzeba zrobić no i codziennie spacerek z małym i jakoś dzień leci 

;-);-) i jestem nie wyspana.
:-)

...i jak humorek?:-)
;-)
czasami go olsni hehehe
A jak sprawdzac osuszenie? Przy stanie surowym dotykac scian? czy przeprowadzic jakis chytry eksperyment?Ja tylko słyszałam, że trzeba bardzo uważać na stan techniczny budynków od dewelopera, bo często są niedosuszone (i jest grzyb) i kiepsko wykonane. Taka jest opinia właściecielki firmy deweloperskiej, znajomej mojego przyjaciela ;-) Ale to jest (chyba) regułą. Z drugiej strony - mieszkałam w nowym mieszkaniu w Krakowie i po 2 latach wyszedł nam grzyb na ścianie i cały tynk spadł![]()

:-)
Ja tylko słyszałam, że trzeba bardzo uważać na stan techniczny budynków od dewelopera, bo często są niedosuszone (i jest grzyb) i kiepsko wykonane. Taka jest opinia właściecielki firmy deweloperskiej, znajomej mojego przyjaciela ;-) Ale to jest (chyba) regułą. Z drugiej strony - mieszkałam w nowym mieszkaniu w Krakowie i po 2 latach wyszedł nam grzyb na ścianie i cały tynk spadł
Chłopaki zamontowali nam już kozę, teraz sobie super grzeje i jest przyjemnie :-)
A no i nie powiedziałam wam - Oskar wczoraj sam przeszedł pół pokoju. Ale nie kwapi się do chodzenia, ciągle woli poruszać się na tyłku![]()

mama urlop i tak jakoś mniej czasu mam,
Pozdrawiam
Witam sie o bardzo wczesnej porze.:-)
Moje maleństwo jest zdrowe, oprócz widocznych krost w ogóle nie widać, że było chore.
Maja już 10 min temu pojechała do przedszkola, dzis ma przedstawienie dla babci i dziadka i była bardzo podekscytowana.
Ok do później śpiochy, hihihihih O kurcze humorek mi dopisuje mimo, że poszlismy spać o 1:00;-);-) i jestem nie wyspana.
![]()
chyba juz przed walentynkami trenujesz

Czesc i czolem...:-)
Poza tym humor tez ma dobry bo moj malz okazal sie nie takim najgorszym mezem;-)
czasami go olsni hehehe
![]()
Agulka, czyli że ospę już masz z głowy na amen. Super.

a mały od wczoraj szaleje jak zwykle
Czesc i czolem...:-)
Agulka, Doti - super ze chlopaki juz sie maja lepiej:-)
Oj to prawda - goraca sie zrobilobo bo kobitki gorace, no, nie!?
Mnie sie najbardziej podobaj ate kuse przezroczyste haleczki niz kostiumy bo sama umarlabym ze smiechu i J pewnie tez...polecam stroj pielegniarki bo to podobo najczestrze najskrytsze marzenie facetow...choc moj J wolaby jak juz zakonnice bo on stary metalowiec, death metalowiec
A z ta ciaza to nie pocieszylyscie mnie Babony drogie...@ nadal nie widac ale za to jajniki bola jak przed...w weekend powtorze test. Tylko moze jakis polecice? Plytkowy?ktory?
Poza tym humor tez ma dobry bo moj malz okazal sie nie takim najgorszym mezem;-)
czasami go olsni hehehe
![]()