reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ambroksol, Ambrosol, Mukosolwan i Deflegmin to sa na moje jednakowe syropy oparte na ambroksolu. Z tym,że różnią się ceną. Te pierwsze są najtansze. Dobre sa, no zawsze pomagały Mateuszowi. Ja idę w poniedzialek, chyba,że mu przejdzie. Kaszle jak diabli. Wiecie co mam zrobione na te jutrezjsze gowniane imieniny? Przyprawione udka, ugotowane na sałatkę i upieczonego biszkopta. Musze rozbić 10 schabowych na roladki,a tak mnie ręce już bolą :-(

Wlaśnie przyjeechal D po recepty to napisalam mu jeszcze na kartce żeby kupil albo ten ambroksol albo ambosol . Wpadl tylko do domu zjadl na szybko klka placków zwinol recepty i pojechal dalej na fuchęi wróci dopiero wieczorem pewnie po 20 :wściekła/y::-(

Ja zaraz zwariuję! Oskar jojczy i jojczy. Nie chce nic jeść, karmienie kończy się pełnym złości wywaleniem talerza. Siedzi/chodzi/stoi i ciągle jojczy, wyje i ględzi. Dzień i noc - w nocy nie spałam od 0-3, a potem od 6 rano. Wstawałam do niego co najmniej 15 razy. Przecież ja wyląduję w psychiatryku. :baffled:

O matko dziewczyny...walsnie dostalam krwawienie..6 tydzien ciazy...niewiellki ale jednak...zadnych boli...czyzby...

Ja juz ma tego wszytskiego dosc...jade zaraz na izbe przyjec..mama wezmie Stasia

Ostatnia edycja:
O matko dziewczyny...walsnie dostalam krwawienie..6 tydzien ciazy...niewiellki ale jednak...zadnych boli...czyzby...

Ja juz ma tego wszytskiego dosc...jade zaraz na izbe przyjec..mama wezmie Stasia
miejmy nadzieję że to nie to o czym myślisz:no:trzymam kciuki za fasolkę żeby wszystko bylo dobrze. Hurdzia trzymaj się i daj znać jak juz będziesz cos wiedzieć.
Dobrze że jedziesz odrazu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry