justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Qrwa, wygotowałam sobie pościel flanelową

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja też niewyspana jestem ale z innego powodu,Oliwka budziłą się 4 razy z płączem a o 3.00 zabawy sie jej zachciało.Także nocka przekichana.A ten płacz to chyba znowu jakieś zebiska idą:-) teraz niby ma spać ale daleka jej droga,bawi sie w łóżeczku zabawkami, a zawsze o tej porze juz chrapałą ,dziś jakoś wszystko poprzestawiane do góry nogamiWitam. Jakaś dziś niewyspana i zmęczona jestem. Chyba wiosna idzie, bo nic mi się nie chce. Maciuś z babcią na spacerku, a ja już 3 kawę piję
Witamy nową mamę. Napisz coś więcej o Was i zaglądaj często:-)

Qrwa, wygotowałam sobie pościel flanelową![]()
widzę że wiosenne przesilenie nie na wszystkich działa korzystnie
ja na szczęście mam odwrotnie i jak widzę słonko za oknem to chce mi się żyć i coś robić a tu w pracy trzeba siedzieć. Ale dziś mi jakoś szybko czas leci właśnie wyszedł mój tatuś który z nudów i z nerwów na mamę postanowił się rozerwać i przyjechał na spacerek do Polanicy a przy okazji na kawkę do córci
WITAM
JA JESTEM MAMĄ WRZESNIOWĄ DOKLADNIE Z 12-STEGO.MOJA CÓRKA MA JUŻ OBECNIE 16 MIESIĘCY:-).I JESTEM BARDZO DUMNA!!!![]()
Oliwka juz na reszcie usnęła, no a ja teraz mykam prasować - nie cierpię tegoale cóz jak mus to mus

zreszta szfostwo wyjechało dziewczyny z pokoju na urlopach więc moge spać
Upssss a co skurczyła się?........... to będzie dla MateuszkaQrwa, wygotowałam sobie pościel flanelową![]()
;-);-)Nuśka właśnie się zastanawiałam co Ty tak aktywnie pracujesz;-) a to kota nie ma to myszy szarżują
a co raz na jakiś czas isę należy no nie;-)