reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzień dobry:baffled: ale mi dzisiaj jakoś "nie halo" nie wiecie dlaczego :-D:-D:-D:-D:-D

Miłej soboty życzę a teraz muszę jakoś wrócić do żywych na jakiś czas mam już dość wina :baffled::sorry2::zawstydzona/y::-)

Do następnej imprezy na BB:-) ja się czuję świetnie ale co tu się dziwić skoro aktywnie w imprezie zaczęłam uczestniczyć dopiero koło 23:zawstydzona/y:

reklama
Dzien dobry
Jak glowy Marianny? Cieeezkie.?..moja bedzie jutro cos czuje...Bedzie Gin z tonikiem to i beda skutki:nerd:
A tak w ogole to udanej soboty...no i gdzie ta Justyna hmmmm?:-p

Hejka.

Dzis rano wstałam wq...., wściekła, ...... bo nie wyspana......... ale nie przez impre tylko przez synolka, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................
przed 5 się obudził i po napiciu sie nie chciał spac, tylko mnie trącał i mama, mama, mamam, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................................ usnął po 6 wrrrrrrrrrrrrrrrr a o 7 pobudka na stałe, a ja jak osa, więc J zabrał dzieciaki do pokoju, ale musiałam i tak wstać bo jechał na budowę.

Juz troche lepiej...... nerw póścił, ale wyrzyłam się na Mai - niepotrzebnie, teraz to wiem, ale ją przeprosiłam i żyjemy w zgodzie.........

Lecę na kawke i ogarnać bałagan, gnaty jakies do gara wrzucić i pranie nastawić, i....i...i....i........ do póxniej.

Pogada do dupy......

witam kobietki!!!

jest mi baaardzo smutno, ze ominela mnie taka wirtualna imprezka:-(:-(:-(:-(
a zorientowlaalm sie (nadrobic nie amm szns, bo to az 18storn:szok::szok:), ze sie dzialo, dzialo:tak::-)

jak u was poogda? bo my od rana mamy piekan wiosen: sloneczko, cieplutko...:-)

a burde* mam w domu, ze hej! syf wszedzie. jak mala wstanie to lece odkurzac:tak:

wczorja chcialo mi sie slatki, wiec upieklam ciasto:rofl2: nawet sie udalo:tak:

Mały juz śpi od 30 min a Maja sie kręci, bo słychać z za ściany.

Dzień minął nerwowo, córcia doprowadzała mnie do. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a mały po niej powtarzał, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lecę coś wyszuakać w słodyczach i pod kołderkę do J na jakis filmik. Miłego wieczoru i niedzieli, będę jutro wieczorem jak zakupy sie udadzą

Hrudzia życze lekkiego kaca po dzisiejszej imprezie.
Monia miłej zabawy karnawałowej.
Mam nadzieję, że wszyscy w miarę zdrowi. Pa

Witam wieczorem. Mnie też imprezka ominęła:-(
Idę się uczyć do jutrzejszego kolokwium z matmy:sorry2:

Możemy wyszperać coś na necie a Majndra pisała że ma w Łodzi rodzinę więc może ładnie poprosi by sprawdzili czy to miejsce warte jest zachodu:tak: albo jeszcze lepiej może oni będą mogli coś polecić:tak:
Popytam:tak::-)

Wpadłam się przywitać wieczorkiem a tu takie puchy:szok: no cóż my wczoraj wyczerpałyśmy limit jak za kilka dni więc pewnie teraz odpuszczacie;-) u mnie dzień zleciał jak szalony. Za oknem niby wiosennie ale jak wyszłyśmy z Tuśką okazało się że pizga taki wiatr że głowę chce urwać:wściekła/y: więc popołudniowy spacerek odpuściłyśmy sobie:zawstydzona/y: Tuśka też mnie dziś wkurzyła na maksa naprawdę przez chwilę przeszła mi myśl że albo zaraz się zabiję albo ją zamorduje:crazy: już po 11 była śpiąca a zamiast iść spać postanowiła upierdliwić na maksa:angry: w końcu zasnęła o 12:40 co u niej jest conajmniej dziwne bo zawsze najdalej 12 nie mam dziecka:no: pospała tylko półtora godziny ale jak wstała była w znacznie lepszym nastroju i szalała do wieczora:tak: w efekcie zasnęła jakieś 20 minut temu. Ja jutro też zajrzę dopiero wieczorem i trzymajcie kciuki za moje łowy wyprzedażowe we Wrocławiu;-):-D

reklama
BBholiczki, alkoholiczki kochane i wariatki w jednym ,witam was:-)
Działo się, działo:tak::tak::szok:
Poczytałam ale na pisanie nie mam siły- mały zrobił pobudkę o 4:50:szok::szok::szok::szok: pierwszy raz w życiu. Ale był " na służbie" u ciotki więc my nie odczuliśmy jego niewyspania. Poza tym dzisiaj znowu było u nas pogotowie i teścia zabrali do szpitala. Teściowa zmarnowana na czym świat stoi, a Chwast ma wszystko w dupie i standardowo narąbany:szok::szok::szok:
Agulka, nie doszłam do Textilu:-(
Miłego wieczorku bbonki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry