reklama

Wrześniówkowe mamy

Klavell pokoik przepiekny!!!! Znajomej córeczka (2 latka) już od dawna spi na norlanym lóżku :) jedynie co ją chroni przed upadkiem to dłuugie opieradło z boku. Wiki w ogóle jest bardzo jak na swój wiek rozwinieta dziewczynką :)

reklama
Cześć witam się z rana. Mieliśmy weekend pełen wrażeń, więc się nie odzywałam. Ale pozytywnych wrażeń.
Oskarowi idą zęy jak szalone. Płacze ciągle po nocach, gryzie (głównie mnie :baffled::angry:) i nie można mu zobaczyć do buzi ile ich tam ma.
Wczoraj wieczorem zaliczyłam wpadkę. Wysłałam BARDZO ciepłego i sympatycznego smsa do jednego z moich najlepszych przyjaciół(faceta) pisząc mu że myslę o nim i żeby do nas wpadł w tym tygodniu i takie tam ale pomyliłam numery wysyłając go do innego o takim samym imieniu :baffled:... byłego kolegi z pracy. Musiał być mocno zdziwiony, bo mi taki trochę zakłopotany odpisał:baffled::rofl2::-D A P miał ze mnie ubaw że niezły obciach sobie narobiłam. :baffled: Chyba A pomyslał, że mi już odbiło :-D

Agulka, widziałam fotki z imprezy, śliczni jesteście, tacy eleganccy :tak:

Monia a Twoje dzieciaczki już lepiej?

Donkat, to Ty ostra babka jesteś skoro kolega się...bał.:-D

ANetasa, już lepszy humorek?
Pozdrawiam gorąco

Witajcie BBonki :happy:
Klaviel - pokoik jak bombonierka, widać ile mamusia serca włożyła w jego urządzenie. Czyżby to był portrecik Hani?
Doti - nooo... kolega wreszcie się dowiedział, jakie masz w stosunku do niego ciepłe uczucia :rofl2: ciekawe czy Was odwiedzi w tym tygodniu :dry:

Dzien dobry
Wpadlam sie takkrotko przywitac...bo nie mam nastroju od wczoraj przez komentarze mojej mamy dotyczace "mojej kariery zawodowej":baffled::crazy:...
Klavell - slicznie ten pokoik urzadziluscie.( urzdzilas!:-p) a tapetka podoba mi sie najbardziej:-)
Doti - :-D:-D:-D...podobna sytuacja zdarzyla sie przyjacielowi mojego bylego faceta...z tym ze sms szly do mnie - zamiast pisac do swojej dziewczyny pisal do mnie:szok::rofl2::-D
Agulka - widzialam fotki...cudnie wygladaliscie! A impreza widac ze sie udala na calego!

A tak w ogole to sie chyba zaraz rozrycze...bo juz nie wiem jak mam ogranac Staska...mial byc wyspany przed dzisiejszya wizyta u psychloga i tak tez ustalilam godzine a on mimo ze ziewa drze sie z lozka...nic nam nie wychodzi...nawet spanie...czuje sie fatalnie...

Ostatnia edycja:
Też mam takie dni:zawstydzona/y::-( Maciuś już powinien spać, bo ziewa, trze oczka, marudzi, ale spać nie pójdzie i koniec. Teraz siedzi w krzesełku, słycha muzyki i je jabłko.:-)

u nas tak było wczoraj, hciałam by młody wczesniej usnał tzn normalnie po 11 ale chyba cos wyczuwał i za rzadne skarby nie chciał zasnąć, po 45 minutach dopiero mu sie udało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nareszcie słońce wyszło:-) Maciuś wstanie to idziemy na spacer, bo moje dziecko nie umie w domu siedzieć:baffled::sorry2:

Klavell, Maciuś też już w dzień śpi na normalnym łóżku. Zauważyłam, że śpi dzięki temu dłużej:tak::-)

witam kobietki!!!

u nas dzis pieknie, ale nadal duzo sniegu i Julitka nie chcial byc dlugo na dworku, bo nie lubi chodzic po wysokim sniegu:baffled: wywalialm ja 2 razy na sankach, wiec szybko miala dosc:-D

rozbraja mnie niunka, bo jest u nas Kamilek. ona go bardzo lubi. kamilek wola z drugiego konca domu: Julitka, choc daj mi buzi! a niunka mowiac :nie, nie biegnie szybko, o malow drzwi trafia i daje mu buziaka:-D:-D

teraz na wszystko ejst odpoweiodz: nie, nie

Witam.
My juz po urodzinach tzn ja i Adas , bo J z Mają nadal tańczą.
Było bardzo fajnie, tata popłakał się ze wzruszenia, był bardzo szczęśliwy.
Nasze dzieci zrobiły furorę wśród ciotek i wujków, Maja prześlicznie zaśpiewała piosenkę dziadkowi a Adaś zachowywał się wzorowo.

gratulujemy mamie super pomyslu, a Wam dzieciaczkow:tak:

zdjecie w podpisie pierwsza klasa!:-)Adas wymiata w tej muszce!

Donkat, to Ty ostra babka jesteś skoro kolega się...bał.:-D

:zawstydzona/y:P tez sie mnie na poczatku bal:zawstydzona/y:

Dzien dobry
Wpadlam sie takkrotko przywitac...bo nie mam nastroju od wczoraj przez komentarze mojej mamy dotyczace "mojej kariery zawodowej":baffled::crazy:...

A tak w ogole to sie chyba zaraz rozrycze...bo juz nie wiem jak mam ogranac Staska...mial byc wyspany przed dzisiejszya wizyta u psychloga i tak tez ustalilam godzine a on mimo ze ziewa drze sie z lozka...nic nam nie wychodzi...nawet spanie...czuje sie fatalnie...

pewnie mama ma inna koncepcje zycia dla swojej ukochanej corki:sorry2:

oby wizyta przebiegla spokojnie i tak jak sobie zaplanowalals:tak:

reklama
czesc Mamuśki :-)
właśnie dzisja zaczełam URLOP wiec humor dopisuje:-D:-D
powoli szykujemy sie na nasz wyjazd w góry
kupiliśmy dzisiaj sanki i mam dziwne wrażenie, że to jednorazówki:baffled:

KLAVEL pokoik Hani przesliczny:tak::tak::tak::tak:

Agula cudne zdjęcia, sukienka ekstra zarówno Twoja jak i córci:tak:

Hruda czekam na info jak tam po wizycie...

Donkat no to Julitka ma już chłopaka :-):-)

Doti Ty się ciesz , ze on sie zakłopotał gorzej by było jak by "podchwycił" temat:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry