Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) i nie można mu zobaczyć do buzi ile ich tam ma.
... byłego kolegi z pracy. Musiał być mocno zdziwiony, bo mi taki trochę zakłopotany odpisał

A P miał ze mnie ubaw że niezły obciach sobie narobiłam.
Chyba A pomyslał, że mi już odbiło 

...
) a tapetka podoba mi sie najbardziej:-)

...podobna sytuacja zdarzyla sie przyjacielowi mojego bylego faceta...z tym ze sms szly do mnie - zamiast pisac do swojej dziewczyny pisal do mnie

Też mam takie dni.nic nam nie wychodzi...nawet spanie...czuje sie fatalnie...
:-( Maciuś już powinien spać, bo ziewa, trze oczka, marudzi, ale spać nie pójdzie i koniec. Teraz siedzi w krzesełku, słycha muzyki i je jabłko.:-)Też mam takie dni:-( Maciuś już powinien spać, bo ziewa, trze oczka, marudzi, ale spać nie pójdzie i koniec. Teraz siedzi w krzesełku, słycha muzyki i je jabłko.:-)

wywalialm ja 2 razy na sankach, wiec szybko miala dosc

Witam.
My juz po urodzinach tzn ja i Adas , bo J z Mają nadal tańczą.
Było bardzo fajnie, tata popłakał się ze wzruszenia, był bardzo szczęśliwy.
Nasze dzieci zrobiły furorę wśród ciotek i wujków, Maja prześlicznie zaśpiewała piosenkę dziadkowi a Adaś zachowywał się wzorowo.

Donkat, to Ty ostra babka jesteś skoro kolega się...bał.![]()
P tez sie mnie na poczatku bal
Dzien dobry
Wpadlam sie takkrotko przywitac...bo nie mam nastroju od wczoraj przez komentarze mojej mamy dotyczace "mojej kariery zawodowej"...
A tak w ogole to sie chyba zaraz rozrycze...bo juz nie wiem jak mam ogranac Staska...mial byc wyspany przed dzisiejszya wizyta u psychloga i tak tez ustalilam godzine a on mimo ze ziewa drze sie z lozka...nic nam nie wychodzi...nawet spanie...czuje sie fatalnie...