Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jaka znowu sukienke? tez sie musze w koncu zaczac za czyms rozgladacJuz myślałam, że kiecka dziś nie przyjdzie, zbawiennie czekałam na listonosza a on tylko śmignął przed domem roweremDostawałam wścieklizny...... po 16 przyjechała Szybka Paczka
Sukienusia cudo
tylko ma małą skazę , mało widoczną, ale ja dopatrzyłam si,.ę
i w jednym miejscu była dziura
nitka puściła, ale zaraz wezmę ją w obroty i zszyję
![]()

Agulka zrobiłam małemu dodatkowo syrop z cebuli sądzisz, że mogędodać do niego ząbek czosnku??
Jeżeli nie to w jaki inny sposób podawać mu ten czosnek??
i na zakupy ;-)
. miesiac sie jeszcze nie skonczy a ja juz bede miala po wyplacie 
)
wiem wiem uwsteczniam się
fakt że zasnęła dopiero o 21 ale była tak rozkoszna że chętnie bym jeszcze z nią poszalała kilka godzin
lśni , że mozna zrobic na kibelku piknik
moja również można jeść normalnie z kibelka
Może jestem przewrażliwiona, ale na dwór dzis nie pójdziemy , mimo, że ślicznie. Mały ze dwa razy w nocy kaszlnął i miał rano chlupoty w nosie, oby się to nie rozwineło, bo kurna znów nici ze szpitala a to juz w środę. Mały przed zabiegeim nie może być ani ciut chory, i w tym czasie wogóle gorączki nawet stanu podgorączkowego, więc muszę chychać i dmuchać na niego
lepiej dmuchać na zimne przed tym zbiegiem naparwdę uważaj
Anetasa Twoja mała kowbojka bardzo Cię kocha i dlatego tak rano wstaje, by więcej czasu spędzić z mamusiążartuję
Bardzo zabawne tym bardziej że jak zje śniadanie z nami przed 8 to potem sama się ładnie bawi i dziś np dała mamusi odespać do 10;-):-)
A zapomniałam dodać, że chyba i mnie coś zaczyna brać :/ szczerze to chciałabym aby mały mi sprzedał chorobe i aby już mu było dobrze
Dzisiejsze pomiary 12kg (wg mnie trochę mało, ale wg siatki cent dobrze) i 92 lub 93 cm bardzo się wiercił i wpisała mu 92cm
a swoja drogą to niezły wyżeł z tego Kubalki a czy ty czasem nie pomyliłaś wątków
i nie powinnaś pisać na dzieciach urodzonych we wrześniu ale 2006
bo wzrostem to Kubalka dwulatka przypomina
:-)

wiem że trochę późno ale mialam ochote na salatke z tuńczyka a że w domu nie mialam więc musialam czekać az D wróci z pracy i kupi a teraz jestem strasznie obżarta

możliwe, bo Adaś też tak robiłPrzypomniało mi się, że dziś jak byłam obejrzeć wózki (wybraliśmy GRACO MIRAGE) to Maciuś był z babcią na dworze i podobno specjalnie upadał buźką w śniegJa nie wiem czy moja mama nie ściemnia przypadkiem, bo wierzyć mi się nie chce
Dobranoc.

nie wiem dlaczego możliwe że to już piątki idą?
Kiedy te ostatnie zęby się wyżynają. Gdzieś czytałam że dopiero po 20 miesiącu ale inaczej niż kolejne zębole nie mogę sobie wytłumaczyć tylu pobudek z płaczem
powiem M żeby na noc dał jej dziś coś przeciwbólowego a jutro spróbuje zajrzeć do pyszczka choć wątpię że tak głęboko sobie da
my dzis też byliśmy na podwórku i maly zjeżdżal na dupolocie a ja razem z nim i uciechy bylo co nie miara że jak juz trzeba bylo iść do domku to byl placz i w domu jeszcze przez 5 min nie dal się rozebrać tylko stal pod drzwiami i plakal że chce iść na dwór
no i wiecie do czego dziś doszlam że te bańki Mateuszkowi naprawwde pomogly posiedzieliśmy 3 dni w domku od tygodnia codziennie wychodzimy na dwór na śnieg i oprócz katarku to malego jak narazie nic nie lapie a prędzej to po 3-4 dniach maly od początku zaczynal chorować![]()
a co do baniek to cieszę się że okazały się skuteczne :-) zwłaszcza że sama Cię na nie namawiałam
Przypomniało mi się, że dziś jak byłam obejrzeć wózki (wybraliśmy GRACO MIRAGE) to Maciuś był z babcią na dworze i podobno specjalnie upadał buźką w śniegJa nie wiem czy moja mama nie ściemnia przypadkiem, bo wierzyć mi się nie chce
![]()
widzę że ewidentnie robi to celowo bo w trakcie padania jeszcze się cieszy
ale u nas najgorsze jest to że jeszcze próbuje zjeść śnieg
i wścieka się jak jej z buzi go scieram