Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc generalnie powinno nam jeszcze zostać trochę czasu;-) ale też z tej rozpiski wynikało że kły powinny być między 16 a 20 miesięcem a Tuśka ma już je od jakiegoś czasu więc może i te szybciej wyjdą
tak w Rybnikuw rybniku? moi rodzice mieli tam do niedawna sklep
super, ze pomoglo. mi tata tez stawiam banki jak bylam mala. zastanawiam sie tylko jak mateusz pozwolil ci je postawic?
ale sie dzisiaj usmialam! bylismy na polu (dworze ;-)) i ja standartowo wzielam sie za odsniezanie a maly mi gdzies zniknal. jak sie zorientowalam (nie trwalo to dlugo oczywiscie) to piotrek lezal na sniegu na wznak i cieszyl sie jak mu platki sniegu na buzke spadalymusial sie po prostu przewrocic i zamiast sie rozplakac to podziwial swiat z nieco dziwnej perspektywy
![]()

ok mozę ci się poszczęści bo mi to niebardzo w tej grze los sprzyjaDziewczyny trzymajcie teraz mocno kciuki bo od niepamiętnych czasów wyslalam totolotka i mam zamiar wygrać a dziś kumulacja 9000000zl:-)
mam 3:-)Monia i jak wygrałaś?
.
a jak bym wygrala ciut więcej to miala bym nawego laptopa
ale śmieje sie że jak bym go wziela na raty to na na kawalek raty by starczylo