Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dostawałam wścieklizny...... po 16 przyjechała Szybka Paczka

Sukienusia cudo

tylko ma małą skazę , mało widoczną, ale ja dopatrzyłam si,.ę

i w jednym miejscu była dziura
nitka puściła, ale zaraz wezmę ją w obroty i zszyję

za każdym razem kiedy Mateusz jest chory to też słyszę,że to moja wina... a to za lekko ubrany,a to za grubo,a to okno rozszczelnione, a to ja chodziłam bez skarpet! i mam katar i młodego zaraziłam. A takie przeziębienie to nic strasznego, ani niesamowitego,bo teraz co 2 czlowiek coś ma i naprawdę nie trudno złapać jakieś dziadostwo z powietrzaBojdziu dziewczyny R jest na mnie wściekłyza ten poniedziałek. Wiem, że to na pewno przeze mnie Kuba jest chory, ale R normalnie nie daje mi o tym zapomnieć.
Kuba przed chwilą miał napad kaszluR się popkałał i powiedział "to przez Ciebie" JEZU alesię z tym źleczuje. Jakbym mogła to oddałabym pół życia aby Kuba szybko wyzdrowiał.

Kasiu dobrze zrobiłaś, teraz możesz również dodac do tego rozgniecione ząbki czosnku, dość sporo. równiez na wątku Leki z babcinej apteki sa przepisy na takie specyfiki, rozgnieć też czosnek i włóż do łóżeczka by wdychałAgulka zrobiłam małemu dodatkowo syrop z cebuli sądzisz, że mogędodać do niego ząbek czosnku??
Jeżeli nie to w jaki inny sposób podawać mu ten czosnek??

Kasiu dobrze zrobiłaś, teraz możesz również dodac do tego rozgniecione ząbki czosnku, dość sporo. równiez na wątku Leki z babcinej apteki sa przepisy na takie specyfiki, rozgnieć też czosnek i włóż do łóżeczka by wdychał![]()
tzn???????Agulka Ty perfekcjonistkodobre masz oko
![]()
a o to chodziPrzepraszam nie chciałam Cie obrazić to o tej sukieneczce co pisałas, że małaskaza a zobaczyłaś![]()

spoko luzik

nawet do głowy mi nie przyszło by się obrażać
:-):-):-):-)