gagulec
wrześniowa mama 2007
CZeśc dziewczyny.
Witam siępo dłuzszej nieobecności, ale najzwyczajniej w swiecie na nic nie mam czasu
albo już siły.
AGULKA nasze maluchy chyba sie zmówiły- mój Damian już przez cały weekend chodzi i miauczy i cały czas mama, mama i niestety w nocy to samo- nie wiem czy mu sie coś śni bo najpierw " jeździ " samochodem (bru brum przez sen mówi) a za chwile woła mama. Wczoraj w nocy pomogło samo wtulenie się we mnie ale dzisiaj to juz był wrzask i tylko cycus uspokoił. Mam nadzieję, że to szybko minie!!!!
Poza tym kocham dzisiaj poniedziałek- dostałam pieniążki za dodatkową robótkę, drugą mam w trakcie i nie mam czasu się nudzić w pracy. Kocham takie dni
))))))))szkoda tylko że mój roboczy komputer jest taki a nie inny
W domu dzisiaj moze uda mi się Was ponadrabiać.
Pozdrawiam
Witam siępo dłuzszej nieobecności, ale najzwyczajniej w swiecie na nic nie mam czasu
AGULKA nasze maluchy chyba sie zmówiły- mój Damian już przez cały weekend chodzi i miauczy i cały czas mama, mama i niestety w nocy to samo- nie wiem czy mu sie coś śni bo najpierw " jeździ " samochodem (bru brum przez sen mówi) a za chwile woła mama. Wczoraj w nocy pomogło samo wtulenie się we mnie ale dzisiaj to juz był wrzask i tylko cycus uspokoił. Mam nadzieję, że to szybko minie!!!!
Poza tym kocham dzisiaj poniedziałek- dostałam pieniążki za dodatkową robótkę, drugą mam w trakcie i nie mam czasu się nudzić w pracy. Kocham takie dni
W domu dzisiaj moze uda mi się Was ponadrabiać.
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
mała pospała prawie do 7 więc mam nadzieję że wraca do normy
teraz rozwala klocki więc ja na chwilkę przyszłam się przywitać. U nas dziś paskudna pogoda pada deszcz
więc chyba spacer sobie odpuścimy. Ja od rana sprzątam coś mnie po tej łazience wzięło na generalne porządki lecę położyć małą i dalej biorę się za mycie popdłóg
Myślę,że w tym siła. Mamuśka jest spokojniejsza, ma milsze myśli,a to na maluszka dobrze wpływa. Oszczędzaj się,bo musi być dobrze.
a przed 22 mamusia poszła na fajkę przed blok i zrobiła synusiowi bałwana. A bałwan padł do rana,bo weszło na plus.